Montör av handikapphissar

Montör av handikapphissar

Kan du skruva, snickra, svetsa, hantera dataprogram samt läsa och förstå ritningar och elscheman? Är du serviceinriktad, ordningssam, ansvarstagande, innehavare av B-körkort och talar svenska flytande? Hanterar du det engelska språket och har du dessutom grundläggande kunskaper inom el? Då tycker vi att du ska söka tjänsten hos oss som montör av handikapphissar och kanske bli vår nästa kollega!

Som anställd hos oss kommer du att montera handikapphissar av olika slag i Mellansverige med vår verkstad och kontor i Mockfjärd som utgångspunkt. Hissarna monterar, servar och reparerar vi hemma hos privatpersoner i deras hem samt i olika offentliga lokaler. En del arbeten utför du enskilt medan andra jobb kräver att du och en kollega arbetar tillsammans. Jobbet hos oss är tills vidare, på heltid och innebär i genomsnitt några övernattningar per månad på annan ort. Sex månaders provanställning tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV till oss via mail lena@btsab.com. Om du har frågor om tjänsten kan du maila eller ringa oss på 0241-200 60.
Mer info
Kontaktperson Lena Eriksson
Telefon 0241-200 60
Email Mejla Lena Eriksson
Område Gagnef
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (43 dagar kvar)