3M i Gagnef söker lagerarbetare till sin sommarbemanning

3M i Gagnef söker lagerarbetare till sin sommarbemanning

Om företaget

Hos 3M blir du en del av ett världsledande företag. Med anläggningar i fler än 60 länder runt om i världen ingår du i ett stort nätverk med några av världens smartaste människor. 3M-produkter säljs i närmare 200 länder och har 89 800 medarbetare globalt. Oavsett om det handlar om renare vatten i Mumbai eller bättre vägar i London så hjälper 3M till att öka säkerheten i en föränderlig värld inom olika branscher och användningsområden. Våra innovativa lösningar och produkter hjälper dig på ett säkert och tryggt sätt att fokusera på uppgiften. Hos 3M kan du använda din kompetens på ett spännande sätt som förändrar världen. Det är bara att sätta igång!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en lagerarbetare till vår sommarbemanning hos 3M i Gagnef. Som lagerarbetare kommer det dagliga arbetet att innefatta godsmottagning, orderplock, truckkörning, ankomstkontroll och diverse enklare administrativa sysslor. Du kommer att förse produktionen med material samt ha hand om delar av planeringen för det dagliga arbetet. På 3M:s lageravdelning arbetar du dagtid under veckorna 24-32 med uppehåll vecka 29 då produktionen har stängt.

Din profil

Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra hos oss! Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Eftersom vi jobbar både i team och självständigt så förväntar vi oss att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ. Vi värdesätter tidigare erfarenheter av lagerarbete där du har arbetat med liknande sysslor.
Du som söker tjänsten behöver ha behörighet att köra truck, från kategori A- upp till B2. Körkort B är även det ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Helene Söderlund, helene.soderlund@clwork.se eller via telefon 073-3512706.
Mer info
Kontaktperson Helene Söderlund
Telefon 0733-512706
Område Gagnef
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 6 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se