Ekonomiassistent/löneadministratör till Åkerströms i Björbo

Ekonomiassistent/löneadministratör till Åkerströms i Björbo

Om företaget

Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. Åkerströms Björbo AB är ett företag inom Allgongruppen. www.akerstroms.se

Vår ekonomiassistent/löneadministratör går nu i pension och vi söker hennes ersättare. Inledningsvis jobbar du via Clockwork, men avsikten är att du blir anställd hos Åkerströms!

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för löpande bokföring och redovisning samt löneadministration. Vidare ansvarar du för kund - och leverantörsreskontra, kravhantering, skatter och moms. Du är behjälplig vid månads - och årsbokslut samt sköter post, kontorsinköp och framtagning av statistik.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från relevant befattning på ett medelstort tillverkande företag alternativt erfarenhet från redovisning/revisionsbyrå. Du har gedigen kunskap och erfarenhet av löpande bokföring och god förståelse för ekonomiska processer. Vi vill att du är van att hantera kostnadsställe- och projektredovisning. Du är noggrann, social och har hög integritet. För att trivas i rollen är du självständig och trygg i ditt arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Åkerströms. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Johanna Mogren Sundqvist, johanna.mogren@clwork.se
Mer info
Område Gagnef
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se