Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Innesäljare / Tekniker till Gällivare

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Cramo har länge varit en stabil aktör inom rentalbranschen. Är du nyfiken på att vara en del av vår resa och bidra till att utveckla branschen? Då kan rollen som Innesäljare/Tekniker på Cramo Lyft i Gällivare vara rätt för dig!

Vi söker en engagerad Innesäljare/Tekniker som brinner för kvalitet och service. Här får du chansen att arbeta i ett nära och sammansvetsat team där vi tillsammans strävar efter att utveckla och förbättra Cramo Lyft.

I rollen kommer du bland annat att:
  • Arbeta med uthyrning av Cramo Lyfts produkter, mottagning av returer, skadekontroller, rengöring och funktionskontroller av maskiner samt utföra vissa reparationer.
  • Ge rådgivning och produktdemonstrationer samt hjälpa kunder att hitta de bästa lösningarna utifrån deras behov.
  • Samarbeta nära med andra Cramo-depåer och kunder för att säkerställa att våra produkter möter förväntan.
Vad vi erbjuder dig
Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas. Vi erbjuder ett gediget utbildningspaket för att ge dig specialistkunskaper inom lyftutrustningar och säkerställa att du känner dig trygg i din roll. För oss är det viktigt att ha en god arbetsmiljö som värdesätter balans mellan arbete och fritid.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Är du den vi söker?
Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Du är praktisk lagd och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg
  • Du har god datorvana och B-körkort
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har du erfarenhet av servicerelaterat arbete är det meriterande
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Jonas Ohlson, tel: 070-511 66 75

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas du vill vara med på vår resa och skapa framtidens lyftlösningar!
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.