Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Servicetekniker/Mekaniker

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för att meka och laga maskiner? Nu söker Axima DTS sin nya tillskott!

Beskrivning

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera lantbruks-, grönyte- och entreprenadmaskiner. Arbetet är varierande både i våran moderna verkstad samt ute i fält hos kund.

Din Profil
  • Tidigare erfarenhet av att meka och laga maskiner av olika slag. Meriterande om man har mekat med lantbruksmaskiner såsom traktorer, vagnar mm. Vi tror att du har jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service
  • Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus
  • Meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Dator är ett verktyg som du kommer att använda dagligen till bl.a. felsökning. Baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.
  • B-körkort är ett krav
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar och en vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer.
Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft, har du relevant bakgrund men saknar viss erfarenhet kan tjänsten vara rätt för dig ändå då Axima DTS satsar långsiktigt för rätt person.
Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM är Axima rätt plats för dig, sök jobbet redan idag!

Villkor
  • Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheter att gå över med en anställning till Axima DTS.
  • Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.
  • Placeringsort - Flen
Axima DTS har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten.

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. "Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder."