Hoppa till innehåll
Jefferson Wells logotyp

Ekonomi- & Administrativ chef till Dellner Dampers

Ansök nu
I vår spännande resa mot framgång söker vi en passionerad och driven Ekonomi- & Administrativ Chef som är redo att ta ledningen i ekonomins värld. Som Ekonomi- & Administrativ chef kommer du att vara den som står i frontlinjen för företagets ekonomiska riktning och administrativa framgång. Din plats är direkt under VD, och med detta följer en nyckelroll där integritet och förtroende är av yttersta vikt.

Rekryteringen är ett samarbete mellan Dellner Dampers och Jefferson Wells, du blir direkt anställd hos Dellner Dampers.

Ditt ansvar och dina utmaningar

Du kommer att axla ansvaret för att forma och förbättra företagets ekonomiska rutiner, processer och system, med en ständig strävan efter effektivitet och noggrannhet. Genom att sammanställa och presentera välgrundade underlag och rapporter till både ledningsgruppen och moderbolaget, kommer du att vara med och styra beslutsfattandet i en öppen och transparent riktning.

Budget- och prognosprocesser blir ditt område, där du med skicklighet säkerställer att de harmonierar med företagets övergripande mål och visioner. Du blir ansvarig för den ekonomiska styrningen och övervakningen, och din förmåga att analysera och tolka siffror kommer att vara vår kompassnål.

Att vara en inspirerande ledare och ta ansvar för personalprocesser inom ekonomiavdelningen är en del av ditt uppdrag, även inslag av andra HR-frågor ingår. Du är med och skapar en arbetsmiljö där individer trivs och utvecklas. Du kommer även att vara vår driver när det kommer till IT-administration och samarbetet med externa aktörer som revisorer och bankkontakter, vilket är en viktig del av vår strävan mot finansiell noggrannhet. Det är värt att notera att vi använder oss av affärssystemet Monitor för att stödja och optimera våra arbetsprocesser.

Med en affärsmässig vision och insikt i ekonomistyrning och affärsanalyser kommer du att vara en strategisk partner i vårt framgångsteam. Vi ser fram emot att välkomna en nyckelspelare till vårt team och i ledningsgruppen och fortsätta växa tillsammans. I rollen har du personalansvar för en redovisningsansvarig som du har ett tätt samarbete med.

Placering är i fabriken i Flen och vi räknar med ca 80% närvaro, då vi har ett tätt och bra samarbete i hela bolaget.

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/2a6410cf-465c-46b9-b6c8-d5483fff627c.jpg">

Dina kvalifikationer:

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande, med minst 3 års erfarenhet som ekonomichef i en tillverkande industri och stor vana vid internationella kontakter.

Att hantera budget, prognos och bokslutsarbete är något du gör med lätthet och självförtroende.

Erfarenhet av arbetsgivaråtaganden och ledningsgruppsarbete har gjort dig till en skicklig kommunikatör och samordnare. Du har en hög nivå i svenska och engelska i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper

Du har förmågan att se helhetsbilden samtidigt som din analytiska och strategiska tankegång är en styrka. Du trivs i den dynamiska vardagen hos ett mindre företag, där tempot är högt och förändringar är en naturlig del. Att arbeta med både strategiska frågor och detaljerade analyser är något som inspirerar dig, och du är redo att engagera dig i en varierad mix av uppgifter och aktiviteter.

Att agera som en pålitlig rådgivare till ledningen är din andra natur, och du är inte rädd för att komma med kreativa lösningar. I en värld av känslig information är din integritet stark och tystnadsplikten viktig.

Du är en självgående individ som älskar att ta ansvar och arbeta under eget initiativ. Ditt ledarskap är inspirerande och följsamt, och din kommunikationsförmåga är mycket god.

Om du vill vara med på denna spännande resa och har passionen att ta ledningen i ekonomins värld, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Tillsammans kommer vi att forma en framgångssaga och ta ekonomin till nya höjder!

Mer om Dellner Dampers

Dellner Dampers har levererat kundanpassade hydrauliska dämpare till världsledande företag med huvudfokus på tågindustrin, men även till världsledande bro-företag, företag inom materialhantering etc. under de senaste 50 åren.

Vår mission är att leverera en optimal lösning till våra kunder på deras vibrations och energiabsorberande behov. Vi gör det genom att erbjuda en bred produktflora av hydrauliska dämpare samt buffertar och en nyckel i vår framgång är att vår produktutveckling och produktion görs in-house i Sverige och i nära samverkan med våra ledande kunder på en internationell marknad.

Vi är 65 anställda och levererar produkter för cirka 120 miljoner kronor årligen till våra kunder som är spridda över världen. Omkring 95 procent går på export till framförallt Europa, Kanada, Asien och USA. Vi ingår i Dellner-koncernen som bland annat är världsledande på koppel till tågindustrin.

Sedan sommaren 2019, ägs 100% av Dellner-koncernen av investmentbolaget EQT. EQT:s mål med sin portfolio av företag, är att skapa en stadig tillväxt och genom professionalism, satsning på utveckling och inom gruppens starka industriella nätverk och expertis inta en marknadsledande position. Läs mer på www.dellnerdampers.se

Kontaktperson

Ansök via jeffersonwells.se. För mer information om rollen var vänlig kontakta Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 99 53.

Välkommen med din ansökan, screening sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
En del av ManpowerGroup
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare