Livsmedelsoperatörer

Livsmedelsoperatörer

Livsmedelsoperatörer till Kronfågel
 

ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsoperatör hos oss har du ett stort eget ansvar för driften på din avdelning, samtidigt som du jobbar tätt tillsammans med övriga teamet på avdelningen. 
Hantera råvaror och krydda produkten. Hantera sax och kniv. Jobba i en kall miljö och hantera frysta produkter. Kunna jobba vid maskiner och arbeta självständigt. 
Stå på filemaskinen, klippa lårfile, Lyfta och stapla backar på pallar.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Arbetsvillig, jobba i grupp o enskilt och förstå instruktioner. Handlingskraftig. Vana av industriarbete, stresståliga. Truckkort är meriterande. 
Eterni söker dig som är noggrann i ditt sätt att arbeta, då kvaliteten i ditt arbete är A & O.  För oss är goda relationer en hjärtefråga, så väl med kunden, som med kollegor och medarbetare. Vi söker dig som är en ödmjuk lagspelare och alltid gör det lilla extra. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra, men kan även jobba självständigt. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande, så Du får inte vara rädd att ta i när det behövs.

  • Vara minst 18 år fyllda (pga. skiftgång)
  • Trivs med varierande miljö och med fysiskt arbete
  • Noggrann
  • Uppskatta varierande arbetsuppgifter
  • God samarbetsförmåga
  • Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
  • Kunna ta sig till jobbet obehindrat
     

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som livsmedeloperatör är ett konsultuppdrag på heltid under sommaren. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund Kronfågel.


ÖVRIG INFORMATION
Tjänsterna är placerade i Valla och semesterperioden är vecka 21-35. Introduktion planeras till slutet av maj. Du bör kunna jobba under hela perioden och delta på introduktionen. Arbetstiderna varierar på de olika avdelningarna och natt-, kvälls- och helgarbete förekommer.
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Flen
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (15 dagar kvar)