Takmontörer till Flen

Takmontörer till Flen

Om jobbet
Vi söker nu fler duktiga medarbetare som vill vara en del av vår expansion i Sverige

Som takmontör jobbar man hårt men förtjänstmöjligheterna är stora. Redan från början får du en bra lön men även ansvar och personliga utvecklingsmöjligheter. Ett fysikt utmanade jobb med periodvis långa dagar men där du redan som ny kan göra stor skillnad och få en bra förtjänst.

Vi jobbar tillsammans i våra arbetslag och har en positiv laganda i våra anläggningar. Vi hjälps åt i med och motvind, i alla väder och har därför en fantastisk företagskultur med mycket skratt och roligt ihop.

Vi utbildar dig inom företaget så inställning och vilja är viktigare än specifika utbildningar. Du som söker måste dock ha körkort klass B. Meriterande om du har BE och C klass på ditt körkort

Ett starkt fokus på kundnöjdhet och kvalitet har gjort oss till norden ledande företag inom takrenoveringar. Som anställd kommer du vara en del av ett företag med stark ägare samt extremt god personal- och kundnöjdhet.

Vi är idag 600 anställda i norden och vårt koncept med högeffektiva installationer av högkvalitativa tak är unikt.

Jobbtyp: Heltid, Fast

Annan ersättning:
  • Övertidsersättning
Förmåner:
  • Friskvårdsbidrag
Schema:
  • Måndag till fredag
  • Övertid

Flen
Blockvägen 7
642 91 Flen

Det här erbjuder vi dig
Bra lön
Vi erbjuder stora förtjänstmöjligheter för våra anställda

Frukost och kul ihop
Vi erbjuder alltid frukost till våra anställda. Minst två gånger om året har vi gemensamma tillställningar.

Friskvård
Alla anställda har rätt till friskvårdsbidrag.

Arbetsplats & kultur
Ser du din framtid inom byggbranschen? Vesivek är branschens mest pålitliga företag med en extremt hög kundnöjdhet. Vi är ett snabbväxande företag i Sverige – och med en koncerns styrka och storlek skall vi fortsätta växa de kommande åren. Detta öppnar upp för utvecklingsmöjligheter i flera olika roller framöver. Hos oss kan du jobba som säljare, takmontör, plåtslagare, arbetsledare och även gå vidare mot lednings- och chefsbefattningar i framtiden. Vi jobbar tillsammans och har en positiv laganda. Vi hjälps åt i med och motvind, i alla väder och har därför en fantastisk företagskultur med mycket skratt och roligt ihop.

Om Vesivek Sverige
Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 28 år sedan utfört mer än 40 000 takrenoveringar i Sverige och Finland.

Grundat 1993 i Finland
Medarbetare 700
Omsättning 1,1 miljarder
Mer info
Område Flen
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (47 dagar kvar)