Butikssäljare till Bygg & Interiör, Flen

Butikssäljare till Bygg & Interiör, Flen

Om företaget

Bygg & Interiör AB har byggvaruhus i Katrineholm, Flen och Vingåker. Vi är ett 50-tal anställda. Vårt upptagningsområde är hela Sörmland med tyngdpunkt på de orter där vi bedriver verksamhet. Vi säljer byggmaterial och förnödenheter till bygg och industri samt färg till proffs och konsument och är en av de ledande i branschen. Vi ingår i inköpskedjan Woody Bygghandel.

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker nu på uppdrag av Bygg & Interiör butikssäljare för direktrekrytering till kunden och dess butik i Flen.
Vi söker både dig som söker heltidsarbete och dig som vill jobba deltid. Anställningen hos kunden inleds med en provanställning. Tillsättningen kommer att ske efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av butiksförsäljning, rådgivning till kunder, varubeställning, leveransmottagning mm. Arbetstiderna vid heltid är vardagar kl. 06:45-15:45, vissa veckor kl. 08:00-17:00, samt lördagar 09:00-13:00 varannan vecka. Du kommer att utbildas i säljsystem och produkter i samband med upplärningen.

Din profil

Den vi söker har minst tio års relevant arbetslivserfarenhet och gymnasieutbildning. Har du flerårig erfarenhet från detaljhandel alternativ har stor produktkunskap inom bygg och interiör så det givetvis meriterande.

I rollen som butikssäljare är du företagets ansikte utåt vilket kräver att du är ansvarsfull, serviceinriktad och har stort kundfokus. Som person bör du ha gott ordningssinne, vara positiv, driven och engagerad.
Mer info
Område Flen
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn