Är du studerande och vill jobba extra på fryslager?

Är du studerande och vill jobba extra på fryslager?

Är du student på minst 50%? Söker du extrajobb och har möjlighet att jobba dagtid/eftermiddagar/kvällstid inom lager/terminalarbete? Då har du kommit rätt!

Om tjänsten

Just nu söker vi på Tranpenad för kunds räkning flera härliga kollegor. Vi söker Dig som vill arbeta ute på vårt glass-lager ute i Flen. Du ska vara tillgänglig cirka 2-4 dagar i veckan. Arbetsuppgifter kan variera men kommer främst innebära enklare packning samt orderplock.

Arbetsuppgifter:
  • Paketering
  • Orderplock
Om dig som söker

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du ska vara tillgänglig för jobb cirka 2-4 dagar i veckan, och förstå vikten av att passa tider. Du gillar att arbeta i högt tempo och har inga problem att hugga i!

Krav:
  • Du måste ha fyllt 18år
  • Truckkort
  • Annan huvudsakligsysselsättning på minst 50%
  • Truckkort A1-4 och B1-4, truckvana är meriterande
  • Svenska obehindrat i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta på lager
  • Körkort B
Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Arbetstider: Skift från 06.00-15.00 och 09.00-18.00. Omfattning: Extra vid annan sysselsättning. Lön: Enligt kollektivavtal. Start: Omgående.

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Flen
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?