Pax söker medarbetare till Produktionen

Pax söker medarbetare till Produktionen

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av montering, testning och paketering av radiatorer men även fläktar och handdukstorkar beroende på säsong och behov.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna inom teknik och är tekniskt kunnig. Erfarenhet av monteringsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är flexibel och har förmåga att ta egna initiativ. Du tycker om att arbete så väl i grupp som individuellt. Noggrannhet och kvalitetstänkande är nödvändigt för att lyckas i rollen.


Varaktighet

Visstidsanställning ca 4 månader på heltid med placering i Hälleforsnäs utanför Flen.


Vill du veta mer?


Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Adam Jansson, via telefon 0157-75628, eller HR Pernilla Sundén via telefon 0470-70 77 01.
Mer info
Kontaktperson pernilla_sunden
Telefon 0470-707701
Område Flen
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.volutiongroup.se
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vikariat under ordinarie medarbetares studieledighet.

Pax har sin bas i Hälleforsnäs i Södermanland. Här sker allt från utveckling till produktion och leverans av våra produkter. Vårt sortiment omfattar en full bredd av värme- och ventilationsprodukter som alla bidrar till en hållbar, modern och hälsosam miljö i hemmet.

Pax grundidé i produktutvecklingen har alltid varit att skapa produkter med både design och funktion i åtanke.


Pax AB ingår Volution-koncernen som, är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i UK. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation. I Norden ingår Fresh, PAX, VoltAir
Systems, Pamon och Air Connection med huvudkontor i Gemla utanför Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver.