Boendestödjare till Malma by gruppbostad i Malmköping - timvikarier

Boendestödjare till Malma by gruppbostad i Malmköping - timvikarier

Nu söker vi på Malma by gruppbostad i Malmköping timvikarier. Sök tjänsten senast 8 december 2019

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Malma by gruppbostad

LSS-gruppbostaden Malma By vänder sig till vuxna med autism eller autismliknande tillstånd och/eller utvecklingsstörning.

Aktiviteterna, såväl vad gäller vardagens sysslor som på fritiden, skräddarsyr vi utifrån den enskildes förutsättningar och behov. Vi hjälper alla som bor hos oss att skapa lämpliga vardagsrutiner. Vi är också noga med att ta vara på dom boendes styrkor, intressen och drömmar, för att kunna ge personerna som bor hos oss ett meningsfullt och innehållsrikt vardag hos oss på Malma By. Vi arbetar med stor respekt för personernas vilja, förutsättningar och behov av att få vara med och bestämma och leva så självständigt som möjligt.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa. B-körkort för manuell växlad bil är ett krav.

Övrigt
Anställningsform: Visstidsantällning, timanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-12-08
För mer information kontakta: Verksamhetschef Maria Vallo 076- 319 74 45, tf gruppchef Terese Karlsson 070-166 58 39
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Flen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se