Hedenlunda slott söker parkskötare/allt i allo

Hedenlunda slott söker parkskötare/allt i allo

ARBETSUPPGIFTER
Som parkskötare på Hedenlunda Slott är du ansvarig för löpande underhåll av slottsparken, planteringar samt övriga områden kring slottet. Som parkskötare är det viktigt att ha ett öga för detaljer samt även kunna se från ett fågelperspektiv. Ordning och reda och ett prydligt yttre är viktigt på Hedenlunda Slott för att ge gästerna den bästa upplevelsen. Det är viktigt att du är flexibel och beredd att ta dig an förekommande arbetsuppgifter även inom andra områden som verksamheten jobbar med.

Förutom arbetsuppgifterna som ingår på daglig basis arbetar du med planeringar, genomförande och uppföljning av dina arbetsområden.
Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER:
Du har utbildning och/eller en längre tids erfarenhet inom området.

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp samt ta egna initiativ. Som person är du kommunikativ och ödmjuk och har lätt för att skapa och behålla goda relationer.

Vi förutsätter att du är strukturerad och ansvarstagande, med en naturlig förmåga att se möjligheter istället för hinder. Du har hjärtat på rätta stället och förmågan att skapa en lugn och trygg arbetsmiljö, i en verksamhet som ofta präglas av högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten kräver bilkörkort. Det är meriterande om du har maskinförarutbildning, motorsågsutbildning samt röjsågsutbildning.

Övrigt
Lön, ersättning och förmåner - enligt överenskommelse.
Anställningsgrad
75%-100%
Arbetsplats
Hedenlunda
642 94 FLEN
Mer info
Telefon 0200-111333
Område Flen
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken i Sörmland, strax utanför Flen. Med endast lite mer än dryga timmen når du Stockholm med omnejd. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda
Slott varit en plats för möten mellan människor i över 1000 år.

Hedenlunda Slott är en hotell och konferensanläggning med inriktning på konferenser, weekend, SPA, fest och bröllop. 2017 slog vi upp portarna till vårt nya SPA där vi kan erbjuda våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Vi har totalt 62 rum varav 88 bäddar där samtliga är renoverade. Konferensavdelningen erbjuder konferenslokaler för alla behov i olika storlekar. Vi har en egen köksträdgård och äppelträdgård. Vi strävar efter att alltid överträffa gästernas förväntningar både vad gäller kvalité och service.