Serviceinriktad Bovärd

Serviceinriktad Bovärd

Har du ett intresse av fastigheter? Tycker du om service, administration och är händig? Med anledning av att en av Bovärdarna kommer att gå vidare i företaget, söker de nu en serviceinriktad Bovärd. Tjänsten är förlagd i Flen och Malmköping på respektive områdeskontor. Inom Flens Bostad AB är de 27 anställda, varav 7 är Bovärdar.

Omfattning: heltid, tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att ha ansvar för en geografisk avgränsad del av företagets fastigheter där du fungerar som länk mellan hyresgäster och företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Ansvar för fastigheternas skötsel och drift inklusive egna reparationer och kontroll av entreprenörers arbete.

* Regelbunden kontakt med hyresgäster och hantering av felanmälan samt deltagande i Bomöten som ibland förekommer på kvällstid.

* Hyresadministration och dokumentation.

* Lägenhetsvisningar och lägenhetsbesiktningar.

* Nyckelhantering och hantering av lås och larmsystem.

* Störningshantering i samverkan med Bokonsulent och andra inom företaget.

* Samverkan med samtliga Bovärdar samt ansvar för att inom gruppen samordna bemanningsbehovet vid semester och sjukdom.

* Deltagande vid driftmöten med entreprenörer.

* Visst budgetansvar för del av företagets kostnadsbudget.

* Vid behov deltaga i förvaltningsuppdrag av fastigheter med andra ägare.

Kvalifikationer:

Minst treårig gymnasieutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Du ska ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Du behöver ha teknisk kompetens eller erfarenhet inom något av följande områden: el, VVS och snickeri. Tack vare din goda sociala kompetens trivs du även med att ha daglig kontakt med hyresgäster. Du behöver ha vana från att arbeta administrativt samt ha god kunskap inom data och IT-baserade system. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen samt kunskap i språk utöver det svenska.

För att lyckas i rollen som Bovärd är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt planerar och organiserar ditt arbete. Som person är du samarbetsvillig, lugn, serviceinriktad och har lätt för att se vad som behöver göras. Du har ett stort kundfokus och bidrar till god stämning med hyresgäster, entreprenörer och medarbetare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Flens Bostads AB:

Flens Bostads AB är ett helägt dotterbolag till Flens kommun som funnits i mer än 70 år. Redan då lades en av deras grundprinciper fast att erbjuda ett prisvärt och tryggt boende som motsvarar deras hyresgästers förväntningar. Idag har de ca 1 750 lägenheter i olika storlekar, standard och prisnivåer. Hos dem hittar du radhusliknande boenden, servicelägenheter, ungdomslägenheter och lägenheter lämpliga för barnfamiljer.

Sista ansökningsdag: 2018-08-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Bolinder på jenny.bolinder@randstad.se eller 073-331 35 12
Mer info
Kontaktperson Jenny Bolinder
Telefon 0733-313 512
Område Flen
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 12 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.