Butikssäljare till Elon i Flen

Butikssäljare till Elon i Flen

Om kunden

Elektrotjänst i Katrineholm AB har sitt säte i Katrineholm. Vi utför elinstallationer i KFV-regionen men verkar över hela Sverige där det finns intressanta projekt. Vi driver också tre ELON-butiker belägna i Katrineholm, Hallsberg och Flen. Företaget har cirka 55 anställda och omsätter cirka 120 miljoner årligen. Vi har en stor teknisk kompetens inom ett brett område, från nätverk-, fiber och larminstallationer till låg- och högspänningsinstallationer. Företaget har även erfarenhet och kompetens att utföra specifika arbeten i krävande miljöer mot infrastruktur, anläggning och industri.

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare på ELON arbetar du med att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande, samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Du jobbar dagligen i butiksdatasystemet FDT men även i Entré Hantverksdata. Till tjänsten hör godsmottagning, beställning av varor och övrigt förekommande arbetsuppgifter i en butik.
Arbete heltid måndag- fredag och varannan lördag.

Utbildning

Inget krav på utbildning, erfarenhet och rätt personlighet är viktigast.

Erfarenhet

För tjänsten krävs erfarenhet från arbete i butik. Du behöver vara datorkunnig/systemvan och gärna tekniskt intresserad. Flytande svenska behövs då du har kundkontakter och körkort B är ett krav. Det finns inget krav på produktkunskap men det är självklart meriterande om du har erfarenhet från likvärdig butik och har kunskap om vitvaror.

Personliga kvalifikationer

VI söker dig som är trygg, arbetsmotiverad och serviceinriktad på ett respektfullt sätt. Du behöver kunna läsa av kundens behov och förväntningar av din service. Arbetet kräver att du kan hugga i där det behövs och att du hjälper till med allt som behöver göras i en butik.

Lön och anställningsvillkor

Lön enligt Handelsavtalet.

Ansökan

A-Staffing i Katrineholm sköter rekryteringen på uppdrag av Elektrotjänst. Slutkandidat blir direktanställd hos Elektrotjänst.
Vi har på grund av GDPR ingen möjlighet att ta emot ansökan som inkommer via mejl. Du söker tjänsten via länk i annonsen.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista datum för annonsen.

Om oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor. Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Startdatum

Behovet är omgående och uppstart sker efter överenskommelse.

Uppdragslängd

Behovet är tillsvidare och inleds med en provanställning.
Mer info
Område Flen
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/