Automationstekniker till Bravidas filial i Flen

Automationstekniker till Bravidas filial i Flen

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi automationstekniker till vår filial i Flen. Flen tillhör vår elavdelning i Eskilstuna.

Om jobbet
Som Automationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Vår huvudinriktning är industriautomation och våra befintliga kunder finns inom Flen med omnejd. Som automationstekniker kommer du att ansvara för det tekniska och ekonomiska genomförandet i dina styr och automationsprojekt. Det kommer vara du som programmerar PLC systemet och sedan driftsätter du systemet.

I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp med stor frihet under ansvar och du kommer att ha stora möjligheter att påverka ditt arbete.

Bravida i Eskilstuna är en stor arbetsgivare med avdelningar och flera filialer inom el, säkerhet, vs och ventilation. Samarbetet är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På filialen i Flen är vi åtta montörer som backas upp av en serviceledare, en administratör och filialchef. På hela elavdelningen inkl. filialer är vi drygt 90 medarbetare. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt och söker därför automationstekniker.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad automationstekniker med flera års erfarenhet från yrket. Erfarenhet från riskbedömning maskinsäkerhet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt ta initiativ till befintliga och nya arbetsuppgifter. Du är flexibel och anpassningsbar för nya utmaningar. Som automationstekniker skall du vara kreativ och ha förmågan att vidareutveckla dig själv, dina arbetsuppgifter samt medverka till företagets utveckling.

För att trivas och lyckas i rollen på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om oss!
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Intresserad
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 30 november. Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Flen
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (10 dagar kvar)