Hoppa till innehåll
Rejmes söker säljare till bilförsäljningen i Finspång. Vi letar efter dig som vill vara med och forma framtiden genom ett uppsökande arbetssätt mot företag och privatpersoner.

Som säljare hos oss jobbar du främst med Volvo, Renault, Dacia och Rejmes Begagnat.

Din profil och kompetens

Du arbetar förmodligen redan idag som säljare. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande. Du är driven och tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, lugn och social.

Vi ser också att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och hur man bygger och vårdar kundrelationer. Du ser ett värde i att vara ambassadör för ett varumärke som representerar trygghet och långsiktighet.

Du är en självständig person med ett eget högt driv, som har lätt för att samarbeta i grupp. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Vi ser helst att du minst har ekonomisk utbildning från gymnasiet eller ekonomisk erfarenhet från tidigare anställningar.

Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning där uppsökande verksamhet ingått är meriterande. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vår anläggning i Finspång. Vill du jobba i en säljdriven och utvecklande miljö är du välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt dock senast 15 juni 2023. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till försäljningschef Johan Rundgren på jobb@rejmes.se, 011-219152. Märk din ansökan med "Säljare Finspång"
Mer info
Kontaktperson
Försäljningschef Johan Rundgren
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har ca. 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Norrköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 140 anställda och finns representerat i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik.

Liknande jobb