Studerande/pensionerad ekonomiassistent sökes till kund i Finspång

Studerande/pensionerad ekonomiassistent sökes till kund i Finspång

Vill du arbeta med kundreskontra och faktureringar i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas? Till vår kund söker vi nu en studerande ekonomiassistent med start omgående - Ett långsiktigt och roligt arbete.

Information om uppdraget:

I Finspång så har vår kund sitt kontor med tillhörande lager- och logistikavdelning och de är totalt sex anställda på orten. då kunden växer så växer även behovet av flera kompetenta medarbetare, därför söker vi nu en student eller pensionär som har en flexibel kalender i sin vardag och komma in och stötta enheten i ekonomiuppgifter i ett långsiktigt extra arbete.

Vi söker sig som vill ha ett attraktivt och långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier eller om du har tagit pension men känner att det skulle vara roligt med ett extra arbete i veckorna. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi såsom;

* Kundreskontra
* Fakturering
* Bokföring
* Leverantörsreskontra
* Övriga administrativa uppgifter inom företaget


Omfattningen på tjänsten är en arbetsdag i veckan hos kund, alternativt två halvdagar och möjlighet att kombinera arbetet med dina studier om du är student. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av oss på Studentconsulting men arbetar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och vill hitta dig som tänker likasinnat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, som lägst på gymnasial nivå. Antingen är du pensionär och har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller så studerar du kanske på yrkeshögskola eller universitet idag och har minst 1 år kvar med dina studier och ser det här uppdraget som en värdefull erfarenhet! Du har god datorvana och erfarenhet av Officepaketet. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team som kräver att du är både lyhörd och kommunikativ.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du får i din ansökan gärna ange när du kan börja jobba samt i vilken omfattning du kan tänka dig att arbeta vid sidan av dina studier. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se