Lagerarbetare sökes till kund i Finspång

Lagerarbetare sökes till kund i Finspång

Har du tidigare erfarenhet av lager- och logistikbranschen och är noggrann, självgående och ansvarstagande? Då kan vi ha tjänsten för just dig

Information om uppdraget:

I Finspång så har kunden sitt kontor med tillhörande lager- och logistikavdelning och de är totalt sex anställda på orten. Då en av deras egna personal går på föräldraledighet en period framöver så söker vi därmed en ersättare under V17 - V25.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Lasta och lossa varor med truck

- Godshantering

- Packning

- Reklamationshantering

- Bokning av transporter

- Dagskörningar av leverans kan förekomma

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare., truckkort och B kort är krav och vi ser positivt på en tidigare erfarenhet av att köra motvikt och likaså om har du ett tekniskt intresse så är det meriterande. Som person har du en förmåga att kunna planera, ta egna beslut och är ansvarstagande. Det är viktigt att du har eget driv, god initiativförmåga och har lätt för att se samband i olika arbetssituationer. Vi ser att du som söker kan arbeta både självständigt och i grupp. God fysik är nödvändigt då tunga lyft kan förekomma. Goda kunskaper i svenska samt grundläggande kunskaper i engelska är ett krav samt att du grundläggande datakunskaper.

Arbetstiderna är mån-fre 7-16. Du kommer få möjligheten att ingå i ett mindre team med korta beslutsvägar och högt i tak. Det här är ett konsultuppdrag på heltid under dessa månader med V16/17 enligt överenskommelse, vi vill gärna att du anger i din ansökan när du har möjlighet att börja.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se