Hoppa till innehåll
Vi söker medarbetare till vårt skadecenter!

Sonstorps Bil & Skadecenter AB är inne i ett expansivt skede och behöver utöka vår personal. Sonstorps Bil & Skadecenter AB arbetar med servicereparationer, billackering, plåt ,skadereparatoner, plastreparationer och glasskador.

Vi har två verkstäder en på Skäggebyvägen 50 och en på Leverstorpsvägen 3 i Finspång.Vi söker nu Billackerare,Bilplåtslagare, Skadeberäknare, Bilmekaniker.

Som billackerare består ditt arbete bland annat av att utföra reparationsarbete och service inom billackering, så som slipning, maskering, målning och polering, plastreparationer mm.

Maila din intresseanmälan till

niklas.svensson@sonstorpsbil.se
Mer info
Kontaktperson
Niklas Svensson
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sonstorps Bil & Skadecenter AB är en komplett bilverkstad i Finspång som utför allt inom bilreparationer, bilplåt, billackering, bilglas, plastreparationer. Sedan starten 1965 har vi arbetat med alla bilmärken utifrån respektive märkes riktlinjer och anvisningar. Vi är auktoriserad verkstad för Mazda, SAAB och Hyundai samt att vi är kontrakterade/certifierade för skadereparationer på Citroen, Mitsubishi, Peugeot, Opel, Kia, Subaru, Suzuki samt Mercedes Benz. Vår långa erfarenhet av bilbranschen har gjort oss mycket kompetenta när det gäller bilreparationer och skadereparationer. Vi är certifierade för Godkänd bilverkstad samt Kvalitetssäkrad skadeverkstad.

Allt arbete utförs mycket noggrant och för att alltid kunna ge kunden det bästa utbildar vi oss kontinuerligt.