Siemens Energy söker erfarna montörer för kortare uppdrag!

Siemens Energy söker erfarna montörer för kortare uppdrag!


Vi behöver nu förstärka med ett flertal erfarna montörer till Siemens slutmontage. Här erbjuds du ett spännande och utvecklade arbete på ett världsledande företag inom energilösningar.

Om företaget
Siemens slutmontage är en modern, ren, ljus och mycket ergonomisk arbetsplats. Här kommer du att jobba i en grupp med ca 20-25 medarbetare i en verksamhet som präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och teamkänsla. Tillsammans ansvarar vi för mekanik- och rörinstallation på Siemens Energy’s gasturbiner. Vi lägger stor vikt vid att leverera i rätt tid till rätt kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som montör kommer du att ingå i ett team med ett flertal montörer, en närvarande chef samt en ledarmontör. I gruppen arbetar ni tillsammans med bland annat mekaniskt montage, klenrörsdragning, rörmontage samt passning och häftning av rör.

Ni har även tätt samarbete med el- och core-montage samt verkstadsprov på våra ytor för slutmontage. Vi vill hela tiden bli bättre och du och dina kollegor kommer att kunna bidra med ständiga förbättringar för att effektivisera produktionen.

Vid start kommer du få gå en introduktion där du erbjuds den stöttning som du behöver från dina kollegor och ledarmontörer. Uppdraget är ett konsultuppdrag som sträcker sig en kortare period under våren.

Du kommer att arbeta 2-skift, som innebär arbetstider mellan 6.00-14.00 & 14.00-22.00.

Din profil
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har några års erfarenhet av arbete som montör, mekaniker och/eller tidigare arbetat med klenrörsdragning. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska för att kunna hantera dokumentation samt följa säkerhetsföreskrifter.

Du arbetar metodiskt och är en flexibel och positiv lagspelare som bidrar med en god stämning på arbetet.

Om du har truck- och/eller traverskort är det meriterande.

Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten, gabriella.milsten@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.