Nyexade och erfarna Ingenjörer till Siemens Energy

Nyexade och erfarna Ingenjörer till Siemens Energy


Vill du följa med på Siemens Energys resa mot framtiden?
Vi ser ett stort behov av både nyexaminerade och erfarna ingenjörer just nu så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Som ingenjör på Siemens är du en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där din professionella och personliga utveckling står i fokus. Här får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö och vara en del av Siemens framgångsresa.

Vi ser en stor efterfrågan på roller med erfarenhet av:
- Styrsystem
- Maskinteknik
- CAD
- Projektledning
- Inköp
- Beräkning
- Beredning
- Planering
- Material
- Utveckling
- Hållbarhet

Du kommer vara en del av en arbetsgrupp och rapportera till närmsta chef på Siemens. Uppdraget kommer initialt vara ett konsultuppdrag med anställning hos oss på Skill, med möjlighet att senare bli anställd direkt av kunden.


Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör. Vi tror att du har arbetat ett antal år eller är nyexaminerad med relevant utbildning och erfarenhet. Som person är du driven och intresserad av att utvecklas och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Du är strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt.
Det är också viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vidare är du serviceinriktad och kommunikativ då stor del av arbetet innebär kontakt med både interna och externa parter. För att komma till din rätt på Siemens bör du behärska svenska och engelska, i tal och skrift.
Erfarenhet från arbete i SAP är meriterande.

Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval under hösten.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jennilie Ekström på jennilie.ekstrom@skill.se
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.