Kommersiell projektledare till Siemens Energy!

Kommersiell projektledare till Siemens Energy!


Har du en stark passion för att växa inom det kommersiella området? Letar du efter ett roligt jobb som erbjuder dig variation? Här är jobbet för dig! Vi söker just nu en Kommersiell projektledare till Siemens Energys engagerade projektteam så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att vara den kommersiella kontakten mot kunder, leverantörer, partners och andra interna och externa intressenter såsom banker, försäkringsbolag, stabsfunktioner samt mot andra Siemens-bolag.
Du kommer att ha ansvar för det ekonomiska resultatet inom projektet, såsom att hantera projektets risker och möjligheter i samarbete med den tekniska projektledaren och ansvara för att uppfylla de kommersiella kontraktskraven såsom "villkor", fakturering, betalningar, finansiella garantier, skatter, försäkringar, säkringar, skadehantering samt budgetering, uppföljningar och rapportering.

Din profil
Som person är du självständig, utåtriktad och tar egna initiativ och eget ansvar, du tycker om noggrannhet och drivs av att skapa kvalitet. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med att jobba i team.

Du bör ha minst högskoleexamen med ekonomisk inriktning.
Några års erfarenhet som projektcontroller eller motsvarande kommersiell erfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av Excel, SAP och Microsoft Office. Du bör också ha god förmåga att uttrycka dig muntligen och skriftligen på engelska. Andra språk är meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är öppen och flexibel med en positiv inställning där det mesta är möjligt! Då arbetet innebär mycket samarbete och kontakt med kollegor, kunder i olika kulturer och andra avdelningar behöver du ha en god social förmåga och tycka om att samarbeta med andra. Som person är du självständig och tar egna initiativ och eget ansvar. Du tycker om noggrannhet och drivs av att skapa kvalitet och du förstår värdet av att tillfredsställa din kund.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in CV och personligt brev till oss idag.
Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Jennilie Ekström, jennilie.ekstrom@skill.se
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.