CNC-operatör - Finspångs Finmekaniska

CNC-operatör - Finspångs Finmekaniska


Finspångs Finmekaniska söker nu flera CNC-operatör. Du som söker är redan i framkant i din yrkesroll som operatör och vill nu ta chansen att säkra din egen utveckling i takt med företagets fortsatta resa framåt!

Om företaget
Finspångs Finmekaniska är en underleverantör inom området skärande bearbetning, svetsning och montering av komplicerade mekaniska produkter. De bearbetar de flesta material från stål och aluminium till superlegeringar. Finspångs Finmekaniska har alltid satsat på modern teknik och förfogar idag över en stor modern verkstadslokal. Den innehåller den senaste CNC-tekniken kombinerat med effektiva system för att driva verksamheten rationellt. Företagets filosofi är att alltid verka i nära samarbete med sina kunder. Detta ger förutsättningar för maximalt utvecklade lösningar med mervärde i både konstruktion och slutprodukt.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara svarvning, fräsning och programmering utifrån kundernas ritningar/krav och specifikationer. Det är meriterande om du har kunskaper i CAD-CAM beredning, där använder de sig av EdgeCam-Solidworks.

I ditt arbete som operatör prioriterar du ett strukturerat arbetssätt för att behålla en god kvalitet och effektivitet i ditt arbete.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav. Du har genom utbildning och yrkeserfarenhet goda kunskaper inom ritningsläsning och hantering av mätdon. Tjänsten kommer ställa krav på att du ska förstå och reflektera över ditt eget arbete för att ta egna beslut i processen.

Finspångs Finmekaniska producerar komplicerade produkter med hög kvalitet så genom din erfarenhet inom CNC har du blivit trygg som operatör så att du känner dig lugn i alla lägen och stress hos dig ger dig den positiva effekten av skärpt fokus. Förändringar och förbättringsarbete är vinnande faktorer för både operatörer och företag för att fortsätta utvecklas, du tar här initiativ till dessa och diskuterar delaktigt förbättringar i dialog med kollegor och arbetsledning som en del i dina arbetsuppgifter. Säkerheten är högsta prioritet vilket gör att du behöver god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer ske löpande så ta chansen och sök nu!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Edberg via madeleine.edberg@skill.se 011-199467

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.