Hoppa till innehåll
Siemens Energy logotyp

System Engineer - Electrical Installation

Ansök nu
Elkonstruktör Elinstallation

En ögonblicksbild av din dag

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att ta fram delar av den el relaterade kunddokumentationen. Du kommer agera support till både montaget och Site och i arbetet ingår även viss kontakt med underleverantörer, inköp och säljorganisationen. Tillsammans verkar vi i olika gränssnitt där vi förväntas vara aktiva och öppna för förändring och utveckling.

Hur Du kommer att påverka

  • Du tar ansvar för orderkonstruktion inom teknikområdet elinstallation.
  • Du skapar inköpsunderlag enligt projekttidplanen.
  • Du har totalansvaret för gasturbinernas hela kretsschema.
  • Du förstår kraven enligt ATEX och kan validera våra egensäkra kretsar.
  • Du följer upp projektkostnaden och arbetar strategiskt med att effektivisera vårt arbetssätt för att säkerställa vår position på marknaden.

Vad Du medför

  • Du har antingen en relevant högskoleutbildning eller är en erfaren gymnasieingenjör med flerårig erfarenhet inom området.
  • Du är innovativ och inspirerande med ett intresse för teknik.
  • Du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete med andra.
  • Du är driven och tar aktivt eget ansvar för att planera din tid och arbete.
  • Din eventuella erfarenhet av COMOS/SAP kommer komma väl till användning.

Om Teamet

Du kommer att ingå i ett team som består av ca 20 medarbetare. Vi är ett härligt gäng som värnar om gemenskap och gott samarbete. Trots att du är ny är du aldrig ensam! Vi har fokus på mångfald och välkomnar oliktänkande för att ständigt vidareutveckla vårt arbetssätt.

Inom divisionen Gas Services erbjuder vi energilösningar med noll eller låga utsläpp baserat på våra gasturbiner samlade under ett tak och tillsammans med ångturbiner samt generatorer. Genom service, modernisering och digitalisering av den levererade flottan skapar vi möjligheter för ett minskat klimatavtryck.

Kolla in denna film för att lära dig mer om vad vi gör inom Gas Services: https://www.siemens-energy.com/global/en/offerings/power-generation.html

Vi kan erbjuda dig förmånliga anställningsförmåner såsom arbetstidsförkortning, förskottssemester, friskvårdsbidrag och ev. möjlighet till flexibel arbetsplats.

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?

På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html , id nr 249552 senast 2023-09-30

Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Observera att vi kommer att begära in utdrag ur polisens belastningsregister för slutkandidater.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Mathilda Liebgott på mathilda.liebgott@siemens-energy.com

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Mikael Nimvall på mikael.nimvall.ext@siemens-energy.com.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, eller annonsförmedlare.

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Anders Häll, Unionen, 0122-887514

Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

#LI-MN1

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare