Hoppa till innehåll

En ögonblicksbild av din dag

Du kommer jobba i en verksamhet som tillverkar Gasturbiner, både nya samt service av tidigare producerade turbiner. Du är en del av ett lag med inriktning på rotortillverkning och ditt arbete kommer bestå av att bearbeta turbinrotorer i stora maskiner. Du kommer sköta all maskinbearbetning samt hanteringen innan och efter. Du kommer även sköta tunga lyft med travers på egen hand.

Hur Du kommer att påverka

 • Du kommer vara en viktig del i rotorflödet
 • Du har ett högt säkerhet- och kvalitetstänk från dag ett
 • Du kommer jobba enligt överenskomna arbetssätt
 • Du har lätt att samarbeta i lag
 • Du kommer sköta maskinbearbetningen av rotorer

Vad Du medför

 • Du har stor erfarenhet av maskinbearbetning med allt vad det innebär
 • Du är van att jobba i lag och vill samarbeta med dina kollegor
 • Du följer processer och tar inga ”egna genvägar ”
 • Du är van vid snäva och tuffa bearbetningstoleranser.
 • Du är prestigelös och ödmjuk

Om Teamet

 • Vi är idag 10 personer inom rotorbearbetningsgruppen ( inkl. programmerare )
 • Vi är totalt 35 personer på avdelningen som levererar färdiga rotorer
 • Vi arbetar både dagtid och i skift men denna tjänst är belagd dagtid

Inom divisionen Gas Services erbjuder vi energilösningar med noll eller låga utsläpp baserat på våra gasturbiner samlade under ett tak och tillsammans med ångturbiner samt generatorer. Genom service, modernisering och digitalisering av den levererade flottan skapar vi möjligheter för ett minskat klimatavtryck.

Kolla in denna film för att lära dig mer om vad vi gör inom Gas Services: https://www.siemens-energy.com/global/en/offerings/power-generation.html

Vi kan erbjuda dig förmånliga anställningsförmåner såsom arbetstidsförkortning, förskottssemester och friskvårdsbidrag.

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?

På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html eller https://siemensenergy.avature.net/internalcareers , id nr 240809 senast 2023-04-03.

Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Fredrik Johansson på fredrik.l.johansson@siemens-energy.com.

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten på gabriella.milsten.ext@siemens-energy.com.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, eller annonsförmedlare.

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69


#LI-EJ1

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare