Logistics Project Professional

Logistics Project Professional

Logistic Project Professional

En ögonblicksbild av din dag

Vi inom ”Installation, Commissioning and Warranty” Logistik (Site-och Garantifas) tar nu nästa steg i utvecklingen av vårt område och stärker upp med extra resurs inom Major Event och Garantiförråd (LAGT) för att klara den volymutmaning vi ser komma. Avdelningen ansvarar för all materialförsörjning under ”site- och garantifas”. Ingen dag är den andra lik, att lösa oplanerade händelser är vår vardag.

Hur Du kommer att påverka

 • Ansvarar för att analysera och sätta strategier för förrådsnivåer och anskaffningar av reservdelar av ledtidskritiska komponenter.
 • Ansvarar för tillgänglighet och hög servicegrad vid oplanerade event.
 • Du har ett tätt samarbete med övriga personer som ingår i Major Event Teamet på nysidan.
 • Du driver förbättringar samt utveckling inom ditt område.
 • Du är med och bygger upp reservdelslager för Värmepump.
 • Ansvara för viss skeppningslogistik.

Vad Du medför

 • Du har arbetat inom Supply Chain och har teoretisk såväl som praktisk erfarenhet av strategisk planering och förrådsanalys, för att säkra och optimera servicegrad mot projekt och slutkund.
 • Du är väl insatt i företagets produkter och komponenter och har ett intresse för de tekniska frågeställningarna.
 • Du gillar att arbeta i team men även självständigt, alltid strukturerat och målinriktat och har en god analytisk förmåga samt lätt för att se helheter.
 • Du har sannolikt en utbildning inom logistik och har jobbat några år inom området.
 • God kunskap i relevanta IT system bla SAP.
 • Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Om Teamet

Teamet består idag av 11 personer som jobbar som koordinatorer inom leveranslogistik mot våra siter runt om i världen. Man jobbar i projektteam men har även en stark samhörighet med sitt Team på avdelningen.

Vi jobbar mot väldigt många gränssnitt inom företaget, men även mot lokalbolag i andra regioner samt direkt mot kund. Många bollar i luften och kunna byta fokus snabbt är en förutsättning för denna roll.

Inom divisionen Gas Services erbjuder vi energilösningar med noll eller låga utsläpp baserat på våra gasturbiner samlade under ett tak och tillsammans med ångturbiner samt generatorer. Genom service, modernisering och digitalisering av den levererade flottan skapar vi möjligheter för ett minskat klimatavtryck.

Kolla in denna film för att lära dig mer om vad vi gör inom Gas Services: https://www.siemens-energy.com/global/en/offerings/power-generation.html

Vi kan erbjuda dig förmånliga anställningsförmåner såsom arbetstidsförkortning, förskottssemester, friskvårdsbidrag och ev. möjlighet till flexibel arbetsplats.

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?

På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html id nr 240628 senast 2023-02-19

Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Caroline Engren på caroline.engren@siemens-energy.com

eller tel. +46 122 844 46.

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Heddi Esfandiyari på heddi.esfandiyari.ext@siemens-energy.com.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, eller annonsförmedlare.

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69


#LI-HE1

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.siemens-energy.com
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com