Hoppa till innehåll
Siemens Energy logotyp

Kvalitetstekniker/ Kontrollant

Ansök nu
Vill du jobba i en spännande högteknologisk bransch och bidra till ett bättre klimat? Då kan detta vara något för dig!

Din profil

* Du är riskmedveten och tar ett stort ansvar kopplat till arbetsmiljö.

* Du har en god analytisk förmåga, är ordningsam och kvalitétsmedveten.

* Du arbetar strukturerat samt har sinne för ordning och reda.

* Du är en lagspelare med ödmjukhet, flexibilitet och hänsynsfullt bemötande både mot medarbetare och kund.

Dina ansvarsområden

Som OFP kvalitetstekniker/kontrollant i vårt team spelar du en viktig roll i att säkerställa våra produkters höga kvalitetskrav genom bland annat provning inom områdena penetrantprovning, röntgen, ultraljud, virvelströmsprovning mm.

Huvudarbetsuppgifterna består av att kontrollera/verifiera att tillverkade detaljer uppfyller fastställda ritningskrav samt specifikationskrav.

Förutom det praktiska inom kontrollarbetet ovan, så ingår även att tillsammans med teamet vara verksam i förbättringsarbetet och problemlösningsgrupper.

Stor vikt läggs vid att dokumentera kontrollresultat då vi inom branschen har höga krav på spårbarhet. En viktig del i arbetet är därför att redovisa provningen/kontrollens resultat korrekt, vilket sker via dokumentation.

OM OSS

”Låt oss förändra morgondagen redan idag” är vårt genuina löfte på Siemens Energy till våra kunder och medarbetare på vägen mot en hållbar framtid.

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer.

En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2600 anställda på 10 orter.

Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com

MER INFORMATION

Bidra med din energi. Var dig själv. Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och medkänsla. Vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter.

På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi. Hela samhället.

Jobb & Karriärsidan: https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://jobs.siemens-energy.com/jobs eller https://siemensenergy.avature.net/internalcareers , id nr 245028 senast 2023-08-01.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Cedo Nedic på tel. 0122-81020 eller 0702023592, för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten, gabriella.milsten.ext@siemens-energy.com.

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:

Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21

Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24

Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33

Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare