Konstruktör Montage

Konstruktör Montage

Montagenära Konstruktör

En ögonblicksbild av din dag

Din främsta uppgift är att vara länken mellan vårt montage och vår orderkonstruktion i leveransprojekt, och stötta där frågor uppstår. Du kommer även att ha en viktig roll vad gäller kommunikationen med andra discipliner så som R&D, inköp, kvalité och våra underleverantörer.
Ett omväxlande jobb och med tiden ger det dig ett brett kontaktnät!

Hur Du kommer att påverka

  • Stötta montage och konstruktion i orderspecifika konstruktions och montagefrågor.
  • Dela din kompetens med kollegor i gruppen inom såväl mek-installation/ konstruktion som el-installation/konstruktion.
  • Du kommer ha nära samarbeta med montörer, system/installationskonstruktörer, delprojektledare, inköp, standardkonstruktion mfl.
  • Arbetar med arbetsrotation inom våra grannavdelningar på orderkonstruktion.

Vad Du medför

  • Ingenjör med några års erfarenhet av mekanisk konstruktions och/eller produktionsarbete, alternativt så har du en motsvarande kompetens inom området.
  • Ett stort teknikintresse med praktisk erfarenhet.
  • Organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.
  • Uttrycker dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Samarbetsförmåga, struktur, initiativtagande är exempel på några av dina personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet från konstruktionsverktyg som NX CAD är meriterande, likaså produktkännedom om våra gasturbiner.

Om Teamet

Gruppen består idag av både el- och mek- konstruktörer med enmycket god sammanhållning. Vi hjälper varandra för att ge snabb och bra stöttning till andra delar av organisationen.

Inom divisionen Gas Services erbjuder vi energilösningar med noll eller låga utsläpp baserat på våra gasturbiner samlade under ett tak och tillsammans med ångturbiner samt generatorer. Genom service, modernisering och digitalisering av den levererade flottan skapar vi möjligheter för ett minskat klimatavtryck.

Kolla in denna film för att lära dig mer om vad vi gör inom Gas Services: https://www.siemens-energy.com/global/en/offerings/power-generation.html

Vi kan erbjuda dig förmånliga anställningsförmåner såsom arbetstidsförkortning, förskottssemester, friskvårdsbidrag och ev. möjlighet till flexibel arbetsplats.

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?

På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html , id nr 240073 senast 2023-02-26

Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Dennis Petersson på dennis.petersson@siemens-energy.com eller Jerry Reif på jerry.reif@siemens-energy.com eller på +46 12284325

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Erica Schurz på erica.schurz@siemens-energy.com.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, eller annonsförmedlare.

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

#LI-ES1

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.siemens-energy.com
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com