Hoppa till innehåll
Ansök nu

Konstruktör hos CTI - Core Turbine Integration

En ögonblicksbild av din dag

Just nu söker vi en konstruktör som vill anta utmaningen att vara en del av ett kontor med hjälpsamma kollegor, trivsamt arbetsklimat samt ha ett stimulerande arbete med utvecklingsmöjligheter!

Kanske är du redan idag konstruktör och vill lära dig mer om komponenterna inom Core Engine och att arbeta i leveransprojekten hos oss inom CTI.

I din roll kommer du jobba i nära sammarbete med Core delprojektledare och andra konstruktörer på avdelningen. Många av dina arbetsuppgifter har en tydlig deadline men det sker ofta omplaneringar och därmed krav på flexibilitet från våra medarbetare.

Hur Du kommer att påverka

 • Som konstruktör vara med i våra leveransprojekt och arbeta nära Core delprojektledare.
 • Ansvara för att slutföra och rapportera tilldelade projektaktiviter. Det omfattar bland annat de kunddokument vi ansvarar för att ta fram som berör våra system, exempelvis systembeskrivningar, P&ID och datablad.
 • Gränssnitten är internt Siemens Energy
 • Arbetet innehåller varierande arbetsuppgifter som anpassas efter kundkrav, kontrakt och projekttidplan.
 • Du arbetar mot CTIs uppställda mål.
 • Du kommer att driva/deltaga i avdelningens verksamhetsutvecklingsprojekt.

Vad Du medför

 • Du är en person med erfarenhet av teknik, konstruktion eller annan gasturbinkunskap. Har du dessutom erfarenhet av Olja & Gas-projekt är det meriterande.
 • Du tycker om att arbeta självständigt, är noggrann med detaljer, drivande och ansvarsfull.
 • Du är flexibel och målinriktad och ser lösningar istället för problem.
 • Du behärskar engelska och svenska väl, både skriftligt och muntligt.
 • Det är meriterande om du kan verktygen Comos och PLM
 • Vi ser gärna att du har kunskap om KKS samt ISA

Om Teamet

Idag består avdelningen av 35 personer fördelat på Konstruktörer, Delprojektledare och Chief Engineers. Vi har ett väldigt bra samarbete inom gruppen och hjälps åt vid exempelvis nya tekniska lösningar och önskemål från våra kunder. Att samarbeta och hjälpa varandra är vår kultur och en viktig faktor i vår framgång.

Inom divisionen Gas Services erbjuder vi energilösningar med noll eller låga utsläpp baserat på våra gasturbiner samlade under ett tak och tillsammans med ångturbiner samt generatorer. Genom service, modernisering och digitalisering av den levererade flottan skapar vi möjligheter för ett minskat klimatavtryck.

Kolla in denna film för att lära dig mer om vad vi gör inom Gas Services: https://www.siemens-energy.com/global/en/offerings/power-generation.html

Vi kan erbjuda dig förmånliga anställningsförmåner såsom arbetstidsförkortning, förskottssemester, friskvårdsbidrag och ev. möjlighet till flexibel arbetsplats.

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?

På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html, id nr 244684 senast 2023-05-31

Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Sara Joge på sara.joge@siemens-energy.com eller tel. +46 122887463.

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ellen Johansson på ellen.johansson.ext@siemens-energy.com

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, eller annonsförmedlare.

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69


#LI-EJ1

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare