Hoppa till innehåll
Siemens Energy logotyp

Elmontör till slutmontage

.Hur Du kommer att påverka
  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är elmontage och installation av styr- och kraftkablage (provkablage) på gasturbiner, vilket genomförs parallellt med mekaniskt montage.
  • Du kommer att arbeta med ständiga förbättringar för att effektivisera produktionen.
  • Du kommer ha ett dagligt samarbete med andra montörer

Vad Du medför

  • Har relevant utbildning och praktisk erfarenhet inom el-installation
  • Har ett sinne för kvalitet, arbetar metodiskt, hanterar och löser problem samt har en förmåga att driva frågor självständigt och tillsammans med ditt team
  • Är noggrann, strukturerad och kan ta egna initiativ
  • Är ansvarsfull och prestigelös och har en positiv inställning
  • Har goda kunskaper i svenska, vilket är ett krav då tjänsten innefattar viss dokumentation och administration samt förståelse gällande säkerhetsföreskrifter

Om Teamet

Som ny på avdelningen kommer du introduceras till dina arbetsuppgifter och får gå parallellt med dina nya kollegor. Som Elmontör har du ett dagligt samarbete och kommunikation med andra montörer och du kommer ingå i ett team om ca 15 personer (montörer (El och Mek) samt en ledarmontör.

Vi kan erbjuda dig förmånliga anställningsförmåner såsom arbetstidsförkortning, förskottssemester, friskvårdsbidrag och ev. möjlighet till flexibel arbetsplats.

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?

På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html, id nr 242509 senast 2023-04-11.
Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Timo Kunto på timo.kunto@siemens-energy.com eller tel. +46 122887702.
För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten, gabriella.milsten.ext@siemens-energy.com

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69


#LI-EJ1

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare