Bid Manager

Bid Manager

Bid Manager

Kontoren för Bid Managers inom nyförsäljning behöver nu förstärkas. Vi söker efter dig som är intresserad av att tillsammans med våra kunder och kollegor runt om i världen fortsätta sälja våra produkter till den globala marknaden!

En ögonblicksbild av din dag

Du arbetar med hela teknikspektrumet för våra gasturbiner i en internationell miljö tillsammans med medarbetare på våra regionala försäljningskontor i t.ex. Orlando, Kuala Lumpur och Beijing där du kommer att få möjlighet att lära dig nya saker från varje projekt.

Tillsammans med kollegor både inom avdelningen och andra discipliner inom organisationen utarbetar du tekniska offerter för att tillmötesgå våra kunders önskemål i ett säljprojekt.

I jobbet ingår en viss mängd tjänsteresor, där antalet resdagar varierar beroende på säljläge och personligt önskemål. Arbetet är en ypperlig inkörsport för framtida karriärvägar inom projektledning eller försäljning.

Hur Du kommer att påverka

Tjänsten erbjuder en teknisk och kommersiell bredd som få andra kan erbjuda där:

  • Du har en en aktiv roll i tekniska och kommersiella förhandlingar med våra kunder
  • Presenterar våra produkter och tekniska lösningar för våra kunder
  • Lämnar över ditt säljprojekt till leveransorganisationen efter genomförd försäljning

Vad Du bidrar med

Tillsammans med oss och våra globala kollegor leverera Du hållbara produkter till den globala energimarknaden

  • Du är en erfaren Ingenjör vars hjärta klappar både för tekniska och kommersiella frågor
  • Vi ser gärna att du har arbetat med kundlösningar inom t.ex. konstruktion, driftsättning, försäljning eller service
  • Du är utåtriktad och trivs med att driva utmanande uppdrag framåt samt att ta dem i mål
  • Engelska i tal och skrift är en förutsättning, har du dessutom kunskaper i andra språk är det meriterande

Om Teamet

Inom Bid Management jobbar ungefär 60 hängivna medarbetare, varav ca 20 med IGT-produkter och det är gänget som nu behöver lite förstärkning! Kollegor i andra grupper arbetar med O&G, FEED, extended scope och värmepumpar.

Inom divisionen Gas Services erbjuder vi energilösningar med noll eller låga utsläpp baserat på våra gasturbiner samlade under ett tak och tillsammans med ångturbiner samt generatorer. Genom service, modernisering och digitalisering av den levererade flottan skapar vi möjligheter för ett minskat klimatavtryck.

Kolla in denna film för att lära dig mer om vad vi gör inom Gas Services: https://www.siemens-energy.com/global/en/offerings/power-generation.html

Vi kan erbjuda dig förmånliga anställningsförmåner såsom arbetstidsförkortning, förskottssemester, friskvårdsbidrag och ev. möjlighet till flexibel arbetsplats.

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?

På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html id nr 241304 senast 2023-04-10
För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Erik Bergström på erik.bergstrom@siemens-energy.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Erica Schurz erica.schurz@siemens-energy.com alt 0122-81932

Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

#LI-ES1

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.siemens-energy.com
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com