Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Är du händig och gillar omväxlande arbetsuppgifter? Gillar du att ta ansvar och att lösa problem? Är du effektiv, ordningsam och har känsla för service? Välkommen med din ansökan!

Om oss
Den här tjänsten omfattar sysslor i två av våra bestånd i Norrköping och Finspång. I Fyrby, Norrköping, avslutar vi nu första etappen av ett nybyggnationsprojekt med 123 lägenheter (www.boifyrby.nu). I Finspång förvaltar vi ca 280 hyreslägenheter samt lokaler. Genom varumärket Gröna Dalen (www.gronadalen.nu) satsar koncernen genom att förädla lägenheter, lokaler och utomhusmiljö.

Livi Fyrby och Gröna Dalen ägs av Livi Fastigheter AB i Stockholm (livifastigheter.se). Livi är en koncern som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter på ett ekonomiskt långsiktigt och hållbart sätt. Koncernen är aktiv genom hela värdekedjan, från förvärv, planläggning och projektutveckling till uthyrning, förvaltning och förädling. I koncernen förvaltas ca 800 bostäder och byggnation av 400 bostäder pågår.

Om tjänsten
Som fastighetsskötare är man ofta vårt ansikte utåt. Förvaltningen ansvarar för både yttre och inre skötsel av våra fastigheter, felavhjälpande åtgärder, besiktningar, enklare hantverksarbete samt för det långsiktiga arbetet kring fastigheternas underhåll.

Fokus för team Livi är nöjda hyresgäster samt att optimera drift, underhåll och skötsel av beståndet. För att lyckas med uppgiften är service, samarbete och värderingarna effektivitet, ansvar och respekt - viktiga ledord i vardagen.

Om dig
Som fastighetsskötare möter du både kollegor, hyresgäster, samarbetspartners och entreprenörer. Därför är det viktigt att vara serviceinriktad och ha en god social kompetens. Du behöver även vara duktig på att kunna dra gränser mellan det sociala samspelet och det arbete som ska hinnas med. För att klara arbetet i en mindre organisation krävs att alla tar ansvar, är självgående, kostnadsmedvetna, noggranna och att man planerar sin tid klokt.

För att trivas hos oss behöver du ha ambitionen och drivet att vilja lära om allt från pelletspannor till underhållsplaner. Du ser möjligheter där andra ser problem och är flexibel i din vardag.
Du har några års arbetslivserfarenhet från praktiska yrken. Erfarenheter inom VVS, el, snickeri och/eller måleri kommer väl till hands i vårt team. Du har körkort och kan hantera släpvagnar, enklare maskiner och handverktyg.

Din ansökan
Om du är lagspelare, är tekniskt kunnig samt får saker gjort på ett effektivt sätt kan vi erbjuda dig en tjänst med omväxlande arbetsuppgifter och härliga kollegor i en vacker trakt.

Vi intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Projektpartner LL / Livi Fastigheter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren