Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

CNC-operatör till kund i Finspång

Ansök nu
Har du en gymnasieutbildning från industritekniska programmet samt erfarenhet av arbete som CNC-operatör och är på jakt efter ett nytt jobb? Vill du ha ett jobb som innebär ansvar för underhållsarbete och övervakning? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en CNC-operatör till ett uppdrag hos vår kund i Finspång. Är det här ett jobb som skulle passa dig? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
  • Arbete med CNC-styrda maskiner
  • Utföra enklare programmering
  • Underhållsarbete
  • Kvalitetskontroll
Är du rätt person för jobbet?

Vi på Lernia Bemanning söker dig som har gymnasieutbildning från industritekniska programmet och YH-utbildning inom CNC. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av arbete som CNC-operatör och arbete inom industrin.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt samt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar samt att du har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter.

För såväl oss på Lernia Bemanning som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Finspång

Typ av anställning: särskild visstidsanställning

Tillsättning: omgående

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare