Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Koordinator / administratör

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker en Koordinator / Administrator till vår kund i Finspång! Vi tror att du är en person med teknisk bakgrund som har både praktisk och teoretisk förståelse och erfarenhet för att utföra en bred variation av uppgifter och problemlösning. Så som schemaläggning, planering, resursorganisation och administration i allmänhet. Arbetet är starkt kopplat till gasturbiner och relaterade produkter. Fokusområden kan definieras enligt följande:
 • Planera och samordna system- och komponentinspektioner hos vår kunds leverantörer.
 • Uppdatera och följa upp inspektionsplanen.
 • Planering av inspektörresurser i nära samarbete med andra avdelningar.
 • Tilldela inspektörer och följa upp framsteg.
 • Samla in, distribuera och arkivera inspektionsrapporter.
 • Administrera punchpunkter (brister) och följa upp deras status.
 • Stöd projektutförandet med den administrativa delen som är kopplad till inspektioner och rapporter.
Kvalifikationer
 • Vi förväntar oss att du har minst ett par års erfarenhet från en liknande roll.
 • Bra kommunikationsförmåga.
 • Bra datorkunskaper (användning av MS Office-paketet och olika system/delningstjänster)
 • Kunskap om affärssystem är fördelaktigt (SAP, PLM eller liknande system).
 • Flytande i svenska och engelska.
När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-09-25 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-09-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund i Finspång, Norrköping. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
My Johansson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund hittar ni inom industritillverkningen och de arbetar uteslutande med innovationer. Här är lagkänslan av stor vikt och man anser att mångfald skapar möjlighet för att nå framgång.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare