Spontanansökan för tjänstemän till internationellt företag i Finspång

Spontanansökan för tjänstemän till internationellt företag i Finspång

ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Jobandtalent har fått in ett flertal olika uppdrag inom kategorin tjänstemän till en internationell kund i Finspång. Därav söker vi nu efter flera olika kompetenser för att sedan kunna matcha dig mot rätt uppdrag. Är du exempelvis på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering och arbetsledning, rutiner och säkerhet? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha frihet under ansvar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jobandtalent tjänstemän till en kund i Finspång. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Exempel på roller som kan komma att bli aktuella är:
 • administratör
 • teamledare
 • projektledare
 • rekryterare
 • ingenjörer
 • inköpare
 • logistiker
Då vi söker efter flera tjänster ber vi dig att specificera i din ansökan vilken tjänst som intresserar dig. Kommer du vidare i processen kommer du att få en intervju, vid den intervjun kommer vi att gå in djupare på den typen av tjänst som matchar din kompetens.

Om dig

Eftersom vi söker olika typer av roller kommer kravprofilen att variera beroende på arbetsuppgifter. Gemensamt för samtliga är att du har erfarenhet av arbete inom branschen och gärna erfarenhet av ett liknande jobb. Slutligen har du även goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift och god datorvana.

Det är meriterande om du har akademisk utbildning.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Tessa Johannesson via e-post: tessa.johannesson@jobandtalent.com.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Finspång
  Om jobandtalent

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
  Mer info
  Område Finspång
  Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 22 mars 2023 (1 dag kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.