Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Hydro söker en automationselektriker

Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innehåller mycket problemlösning? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för teknisk utveckling och förvaltning? Då bör du läsa vidare! Just nu söker Hydro Extrusion Sweden AB dig som är ansvarsfull och serviceinriktad i din yrkesroll. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som automationselektriker ansvarar du för att arbeta med ombyggnad, felsökning och reparation av elektriska anläggningar samt ansvara för underhåll och utveckling av fabrikens maskinparker- både elektriskt och mekaniskt. Du kommer också att arbeta med förebyggande och akut underhåll, felsökning, förbättringsarbete, dokumentation El-cad.

PLC-programmering är en del i arbetet och man deltar även i projektgrupper.

Beredskapsarbete med support kvällar och helger ingår som en del i arbetet efter genomgången internutbildning. Beredskapen har 30 min inställelsetid.

Om dig

Hydro Extrusion Sweden AB söker dig som har el-teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande. Vidare tror vi att du har erfarenhet av automatiserad processindustri avseende avhjälpande underhåll och förebyggande underhåll. Därtill krävs det att du har goda kunskaper om el-scheman och el-ritningar, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete . Det är också viktigt att du lyssnar in andras behov och önskemål och att du vågar tänka utanför boxen. Sist men inte minst utför du ditt arbete med stor noggrannhet.

Det är meriterande om du har utbildning inom Allen-Bradleys styrsystem, kunskap och erfarenhet av industri automation och styr- och reglerteknik är meriterande och Kunskaper i engelska i tal och skrift är meriterande.

Vi letar brett efter rätt kompetens och ser det inte som ett hinder om du är bosatt på annan ort i dagsläget men kan tänka dig flytta till Norrköping/ Finspång med omnejd för arbetet.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som Hydro Extrusion Sweden AB är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Hydro Extrusion Sweden AB

Hydro Extrusion Sweden AB är ett globalt, innovativt och marknadsledande företag som verkar inom tillverkningsindustrin. Hydro producerar vi aluminiumprofiler för kunders produkter. Våra erbjudanden bygger på över 50 års erfarenhet och kunskaper inom strängpressnings- och tillverkningsprocesser för aluminium och vi håller till i Miljöanpassade lokaler Finspång.

Besök gärna Hydro Extrusion Sweden ABs hemsida https://www.hydro.com för att få reda på mer om deras verksamhet.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken.

Vid frågor är du välkommen att kontakta

Joakim Strandin

Supervisor Electrical

Extruded Solutions

Mobil: +46 70 340 82 53

E-mail: joakim.strandin@hydro.com

konsultchef Lars Björkens via
e-post: lars.bjorkens@jobandtalent.com

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Finspång

Typ av anställning: tillsvidareanställning

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare