Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Planeringsadministratör, Finspång

Ansök nu
JOBBA SOM PLANERINGSADMINISTRATÖR HOS INTERNATIONELL AKTÖR I FINSPÅNG

Tycker du om att jobba med service och administration? Då tror vi att du kan passa in hos vår kund i Finspång. Hos kunden jobbar man aktivt för att möta upp den globalt växande efterfrågan av energi. Där blir du en viktigt lagspelare som ser till att möta upp kundernas behov, genom planering och bokning för service och installationer.

Om tjänsten

I tjänsten som planeringsadministratör jobbar du dagligen med flertalet olika kontaktytor, både internt och med internationella kontakter. Ditt huvudfokus kommer vara att ta emot kunders order och därefter planera och boka ut en fältserviceingenjör. Du ser till att allokera och schemalägga personal med rätt kompetenser för det specifika uppdraget.

Du kommer tillhöra ett större arbetslag som idag består av 29 kollegor som har varierade arbetsuppgifter rörande service och support, varav 9 personer idag jobbar med planering av personal. Arbetet sker i nära samarbete med Projektorganisationen och säljavdelningen som bearbetar personal och logistik.

Tjänsten är ett föräldravikariat på ungefär ett år med start omgående, anställning tillhandahålls som konsult via Job&Talent.
Arbetsuppgifter:
  • Planering och schemaläggning
  • Mottagning av order och kundkontakt
  • Skapa inköpsförfrågningar när behov av konsult eller resurser krävs
  • Påbörja visum-processer och skapa förståelse för reglemente som visum omfattas av
OM DIG

Till denna tjänst söker vi dig som tidigare har erfarenhet av liknande arbete och har stark förståelse för schemaläggning och planering av resurser. Du är en kreativ problemlösare och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierade komplexa arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och håller alltid en hög professionalism gentemot kunder och kollegor. Vidare är du noggrann, ordningsam och ambitiös - du får arbetet gjort i tid. Du är driven och nyfiken samt en person med starkt positiv energi.

Krav:
  • Flytande språkkunskaper i engelska, i tal såväl som skrift
  • Några års erfarenhet av liknande arbete
  • Lagspelare som trivs i nära samarbete med andra
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare