Hoppa till innehåll
Jefferson Wells logotyp

Planerare sökes till Siemens Energy!

Vi söker nu dig som har ett intresse för logistik och planering för en roll som planerare till vår kund Siemens Energy. Detta är ett konsultuppdrag som avser att starta så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd hos oss på Jefferson Wells men jobba hos kunden i Finspång.

Vi söker en person som inte är främmande för att röra sig ute i verkstadsmiljön samt i samarbete med chef och övriga kollegor lösa aktuella materialproblem för att möta kundens behov. Dessa utmaningar sträcker sig från att se till att vi startar tillverkning i rätt tid, säkerställer materialflöden in, om brister identifieras kommunicerar med våra interna leverantörer eller inköp för externa leverantörer för att söka en lösning eller omplanera tillverkningen. Du förväntas även hålla kunderna uppdaterade om leveransprognoser för våra leveranser och agera på förändringar från kundens behov. En stor del av det aktiva planeringsarbetet sker i vårt företagsövergripande produktionsplaneringssystem i SAP.

Dina ansvarsområden
  • Ansvara för att planera och tillgodose kunders önskemål utifrån verkstadens möjlighet.
  • Du kommer främst arbeta inom en del av området inom verksamheten rotorkomponenter.
  • Kommunikation med Inköp/ kunder/slutmontage.
  • Hantera behov på plan- och produktionsordernivå.
  • Ansvara för att hålla tidpunkter för att kunna leverera material som ska till vårt slutmontage inom satta tidsramar.
Arbetet kommer att ske på plats på kontoret i Finspång.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via e-mail, om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Sangrud; johanna.sangrud@manpower.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare