Hoppa till innehåll
Hydro Extrusion Sweden AB logotyp

Verktygstekniker sökes till vår kund Hydro Extrusion i Finspång

Ansök nu
Verktygstekniker till Hydro Extrusion i Finspång

Är du nyfiken på tillverkningsindustrin och rollen som Verktygstekniker på ett väletablerat och internationellt företag? Just nu söker vi på Lernia en talangfull person till ett uppdrag hos Hydro. På Hydro erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Arbetsbeskrivning

Som Verktygstekniker på avdelningen för verktygsvård ansvarar du för korrigering och kontroll av strängpressningsverktyg tillsammans med dina kollegor. I rollen som verktygstekniker arbetar du dagligen med kontroll, avsyning och åtgärder tillsammans med engagerade kollegor. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även kontakt med tekniker och leverantörer förekommer.

I jobbet ingår till exempel att
 • Genomföra kontroll och avsyning av strängpressverktyg med hjälp av ritningar, provbitar och visuell avsyning
 • Hantera avvikelser på tillverkade detaljer, användande av roterande handmaskiner samt Tig-svetsning
 • Stötta andra avdelningar samt göra beställningar av nya verktyg
 • Arbeta med förbättringsarbete och avdelningens utveckling
Formell kompetens
 • Utbildning inom teknik- eller verkstadsindustri
 • Erfarenhet från metallindustrin, arbete med aluminium eller annan relevant erfarenhet
 • Kunskaper om ritningsläsning
 • Kunskaper inom CAD är meriterande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Truckkort och traverskort är meriterande
 • Körkort B och tillgång till bil om du inte är bosatt i Finspång
Personliga egenskaper

Vi ser helst att du som söker har en bakgrund från verkstadsindustri i form av utbildning eller tidigare yrken och att du är bekant med branschen. Du är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb och att du är kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral och har förståelse för vikten av att leverera en bra slutprodukt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid, dagtid/Finspång

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön - oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare