Hoppa till innehåll
Hydro Extrusion Sweden AB logotyp

Pressoperatörer och industripersonal sökes till Hydro Extrusion i Finspång

Ansök nu
Vi söker just nu industripersonal till vår kund Hydro Extrusion i Finspång. Företaget är verksamt inom metallindustrin. Är du industrivan eller kommer du från lager-& logistikbranschen och söker efter nya utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka dig till oss på Lernia!

Arbetsuppgifter

Vi söker industriarbetare till två avdelningar på Hydro. Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med och utvecklas inom olika delar av tillverkningsprocessen. På den ena avdelningen består arbetsuppgifterna främst av att hantera och kontrollera material och produkter som tillverkas i företaget. Du arbetar på ett strukturerat och säkert sätt med att packa material som ska vidare till en annan avdelning, ut till leverantörer för vidare bearbetning etc. På andra avdelningen innefattar arbetsuppgifterna att arbeta vid en press som hettar upp och pressar aluminium, du övervakar processen och använder olika verktyg för att mäta och genomföra kontroller på materialet.

Här är det viktigt att vara kvalitetsmedveten och noggrann vid utförande av arbetsuppgifter. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom städning och underhåll, kontrollera material, hantera olika verktyg, samt truckkörning för transportering av material och verktyg på avdelningen.

Formell kompetens
 • Utbildning inom industriteknik eller motsvarande erfarenhet inom tillverkningsindustrin eller metallindustrin som maskinoperatör, pressoperatör är meriterande
 • Erfarenhet från lager-& logistikbranschen är meriterande
 • Traverskort är krav
 • Truckkort B är krav. Behörighet B6 är meriterande
 • B-körkort och tillgång till bil är meriterande om du inte är bosatt i Finspång
 • Goda kunskaper i svenska tal och skrift
Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker är en positiv och utåtriktad person med mycket driv som har viljan och förmågan att vara med och bidra till ett starkt team. Du är självgående, noggrann, ordningsam och kan arbeta under eget ansvar, har hög arbetskapacitet och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Vidare är det meriterande om du har ett tekniskt intresse samt tidigare erfarenhet av tillverkningsindustrin eller metallindustrin. Du kan arbeta förmiddagsskift, eftermiddagsskift och helgskift.

Om anställningen:
 • Placeringsort: Finspång
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Arbetstider: Tvåskift med helg
 • Tillträde: enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Visstidsanställning
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön - oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Här är chansen för dig som skulle vilja jobba på ett internationellt, stort och välkänt företag tillsammans med härliga kollegor. Vi söker just nu operatörer som kan arbeta tvåskift med helg hos vår kund i Finspång. Jobbet passar dig som är driven och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare