Drifttekniker inom vatten för sommarvikariat sökes!

Drifttekniker inom vatten för sommarvikariat sökes!

Vill du vara med och göra en insats för Finspångs Tekniskas VA-verksamhet?

Är du på jakt efter ett givande sommarvikariat där du har möjlighet att påverka och samla på dig erfarenhet? Vi söker just nu två drifttekniker för sommarvikariat till Finspångs Tekniska!


Varmt välkommen!


Din roll

I rollen som drifttekniker kommer du tillsammans med din arbetsgrupp sköta den dagliga driften på våra sex vattenverk. Du arbetar aktivt med driftövervakning, daglig översyn, rutinarbete samt provtagning och analyser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Övervaka anläggningar från styrsystem och ute i anläggningen
  • Utföra rutiner som att exempelvis rengöra och kalibrera mätinstrument
  • Ta prover och hålla rent i anläggningarna
  • Fylla på kemikalier
Tjänsten är ett sommarvikariat mellan maj och augusti.

Om dig

För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du är noggrann, initiativtagande och ansvarsfull. Du bidrar till teamet, är lätt att samarbeta med och trivs med praktiskt arbete. Har du en teknisk/industriell gymnasiebakgrund ser vi detta som mycket meriterande. Det är även meriterande om du i dagsläget studerar en eftergymnasial utbildning inom VA-, drift eller processteknik eller har motsvarande kunskaper från arbetslivet. Utöver detta har du en god datorvana och B-körkort.

Om Finspångs Tekniska

Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla medborgare i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt! Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 70 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska.

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Email Mejla Lajla Dzebic
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!"