Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Taktisk Inköpare till internationell kund

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om Tjänsten
I rollen som inköpare ansvarar du för att anskaffa gasturbindetaljer från externa leverantörer till våra interna kunder inom verkstad, produktion och montage. Du kommer att utveckla ditt ansvarsområde för att säkerställa en effektiv försörjningskedja, ifrågasätta och förbättra arbetsprocesser samt arbeta med problemlösning både på kort och lång sikt. Arbetet kan vara intensivt, vilket kräver flexibilitet i arbetsbelastning och engagemang. Som taktisk inköpare ansvarar du för din leverantörsbas, leder och driver leverantörsmöten, utvecklar leverantörers leveransförmåga, förhandlar krav och ersättningar samt optimerar materialtillgänglighet enligt verksamhetens behov.

Tjänsten är förlagd på heltid och startar omgående t.om 23/6-2025. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet så vi ser gärna att du ansöker direkt om du är intresserad! För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos vår kund efter uppdragsperioden.

Om Dig
Du är utåtriktad, drivande och har god samarbetsförmåga både externt och internt. Du är medveten om vikten av att leveranser sker i tid och med rätt kvalitet. Du hanterar stress och högt tempo väl, med krav på flexibilitet. Du tar tag i avvikelser så snart de uppstår och hanterar problem på ett strukturerat sätt samt analyserar och utvecklar ditt arbetsområde. Du är orädd för att ifrågasätta och prova nya angreppssätt i det dagliga arbetet och anser att förbättringsarbete självklart tillhör det dagliga arbetet. Du har god kunskap i engelska, både i tal och skrift, och har en utbildning inom inköp- eller logistikområdet.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande för tjänsten
Erfarenhet från inköp samt kunskaper i SAP är meriterande.

Kontaktuppgifter
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen eller om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elsa Khan via elsa.khan@adecco.se
Har du frågor gällande registrering kontakta info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.