Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Systemkonstruktör till internationell kund

Har du en bakgrund inom Elkonstruktion, Mekatronik, Autmation eller liknande områden? Brinner du även för allting IT? Lockar chansen att få arbeta med avancerad teknik samt stora möjligheter till professionell och personlig utveckling? Då har vi möjligheten du letar efter. Inför hösten söker vi nu en Junior Styrsystemskonstruktör åt ett världsledande företag inom teknik.

Missa inte chansen att vara med på en av höstens största framgångs resor!

Om uppdraget
I rollen som styrsystemskonstruktör för vår kund kommer du få möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst beröra moderniserings- och uppgraderingsprojekt mot gas och ångturbiner. De projekt du kommer vara delaktig inom innebär allt från uppgraderingsprojekt mot hela styrsystemet, till att enbart fokusera på vissa delar. Specifikt kommer du som junior styrsystemskonstruktör att vara en del av teamet som inriktar sig på versionsuppgraderingar av PCS7 system. Du erbjuds helt enkelt en arbetsplats med mycket stora möjligheter till utveckling, där bara du sätter dina gränser.

Under uppdraget kommer du vara en del av vår kunds driftenhet, anställd som konsult via Adecco.

Arbetsuppgifter
* Installation och konfigurering av PCS7 system
* Konfigurering av Cyber-security för leveranssystem
* Provning av styrsystem inför leverans
* Konstruktionssupport

Om företaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.

Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion samt försäljning av gas- och ångturbiner

Om dig
Den talang vi söker brinner för IT och Teknik. Att få lära sig mer om områdena är något som sporrar dig. Troligen följer du olika youtube-ingenjörer när de försöker sig på diverse tekniska projekt (kanske försöker du dig även själv på diverse tekniska hobbyprojekt?), och följer det senaste inom området. Dina vänner kanske rent av beskriver dig som en tekniknörd? Som person är du i grund och botten noggrann och strukturerad, att lämna ett uppdrag eller arbetsuppgift ofärdig, existerar inte. Vidare är du inte heller ovan att ta egna initiativ för att effektivisera och driva förbättring eller på sikt egna projekt. Kanske kommer du från en Gymnasiebakgrund inom IT med en eftergymnasial inriktning inom mekatronik/elkonstruktion?

Kvalifikationer
* Teknisk eftergymnasial utbildning (det behöver inte var högskoleutbildning)
* God IT och datorkunskap
* Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)

Meriterande
* God erfarenhet av Officepaketet
* Erfarenhet av felsökning och nätverk (IT)

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstid (6 mån).
Ort: Finspång
Lön: Enligt överenskommelse.
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Antar du utmaningen?

Sökord: Sökess!! Junior Systemkonstruktör åt internationell kund! Ingenjörer till global kund, Ingenjör, datatekniskingenjör, tekniskfysik, datateknik, systemvetare, El-konstruktör, Automation, Automationsingenjör,Mekatronik,Mekatronikingenjör, Finspång, Adecco

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare