Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Systemingenjör inom smörjoljesystem till internationell kund

Om tjänsten
Som Systemingenjör inom smörjoljesystem kommer du att ansvara för designen av smörjoljesystem inom dina projekt. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med el- och installationsingenjörer, för att säkerställa att hela arbetsomfattningen för systemet är korrekt utförd. I din roll kommer du att hantera allt ifrån inköpskrav och leverantörskommunikation för HG (Head Groups) inom ditt teams ansvarsområde, till att lösa felrapporter inom teamets systemansvar. Arbetet innebär att du kommer delta i flera interna projekt samtidigt och kommunicera lösningar med verksamhetens leverantörer och inköpsavdelning.

Som systemingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ta ansvar för smörjoljesystemdesignen i dina projekt
- Skapa kunddokumentation, såsom processdiagram, systembeskrivningar och komponentlistor
- Hantera inköpskrav och leverantörskommunikation
- Supporta om problem uppstår vid platsinstallation och idrifttagning av smörjoljesystem.
- Lösa felrapporter inom teamets systemansvar.

Tjänsten som Systemingenjör är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Tillträde sker omgående alternativt vid överenskommelse.

Om dig
Vi söker en driven och tekniskt kunnig systemingenjör med en examen inom maskinteknik eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med smörjoljesystem, och du har erfarenhet av att arbeta i orderprojekt. Som person är du självgående och har förmågan att ta egna initiativ. Du har också förmågan att hantera flera projekt samtidigt. Vidare ser vi att du har god kommunikation- och samarbetsförmåga, eftersom det är avgörande, då du kommer samarbeta med flera interna projektteam samtidigt.

Viktigt för tjänsten är:
- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik (eller likvärdigt)
- Erfarenhet av smörjoljesystem
- Erfarenhet av att arbeta i projekt
- Kunskap om systemdesign och dokumenthantering

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Bolaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ungefär 1,4 miljarder Euro.
Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag omkring 2000 anställda och verksamheten omsätter strax över 5 miljarder Euro. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion samt försäljning av gas och ångturbiner.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Robin Hermansson via Adecco 010 - 1737300

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemingenjör inom smörjoljesystem till internationell kund, system engineer, lubricant, smörjmedel, smörjsystem, maskinteknik, mechanical engineer, SAP, teknisk fysik, materialingenjör, metallurgi, Adecco

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare