Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Logistisk Projektledare till bolag i Finspång

Ansök nu

Har du ett brinnande intresse för logistik och har ett öga för detaljer och en passion för att driva projekt till framgång? Har du en vilja att skapa starka kundrelationer? Då kan detta vara något för dig! Vi på Adecco Professionals söker nu efter en engagerad Logistisk Projektledare till vår kund i Finspång!

Om tjänsten
Avdelningen har som huvudfokus att leverera och koordinera alla materialleveranser så som verktyg, instrument och reservdelar till samtliga gasturbininspektioner, modifieringar och stora reparationer över hela världen. Arbetet är omväxlande då man som Logistisk Projektledare arbetar både med långsiktigt och kortsiktigt planerade leveranser. Dina samarbetspartners blir många både internt, externt och globalt. Som Logistisk Projektledare är man en viktig del av ett projektteam där du har en rapporterande, planerande och sammanhållande roll för leverans av delar och reparationer. Primärt fokus för kontoret är affärsmässighet, flexibilitet, öppenhet och framförhållning. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

* Ansvar för leveranser och ekonomisk uppföljning och rapportering till projektledare
* Agera delprojektledare mot serviceverkstaden vid verkstadsarbeten.
* Ansvarar för löpande dialog med lokalbolag och kund för att säkerställa hög leveranssäkerhet, inom givet ansvarsområde.
* Ansvar för leveranskickoff och koordinering med inköp, verkstad, förråd, packning och spedition.
* Jobba med ständiga förbättringar och representera leveranskoordinering i ett eller flera gränssnittsforum.

Om dig
Vi söker dig som har antingen jobbat några år med logistik alternativt har en utbildning inom logistik. Du har god planeringsförmåga och besitter strukturerade egenskaper. Du har ett intresse för att förbättra kundrelationer och trivs med att ha en koordinerande roll mot många gränssnitt. Att du är en lagspelare och har lätt för att jobba inom och över avdelningsgränser, tillsammans med olika professioner är en självklarhet i detta arbete. För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i både svenska och engelska. Meriterande med kunskaper i SAP.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Professionals strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistik, projektledare, Finspång,

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare