Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Inköpare till internationellt bolag i Finspång

Ansök nu


Om tjänsten
Som inköpare kommer du främst arbeta med orderläggning, uppföljning av leverantörsprestationer, taktisk planering, leverantörsmöten och uppföljning av avvikelser i leveransflödet, både internt och externt. Du kommer däremot även vara drivande mot dina leverantörer i införandet av nya processer och verktyg.
I denna roll krävs det därför att du kan arbeta självständigt med hög noggrannhet samtidigt som du har förmågan att snabbt anpassa dig till ett högt arbetstempo när det behövs. Du kommer att ingå i en grupp med 12 personer där lagarbete och sammanhållning är viktiga faktorer för att nå framgång. Eftersom förändringstakten inom framför allt digitalisering är hög, behöver du vara öppen för förändringar både i arbetsuppgifter och systemstöd.

I din roll som inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Orderläggning
- Uppföljning av leverantörsprestationer (inkl utvärdering)
- Leverantörsmöten
- Taktisk planering
- Uppföljning av avvikelser i leveransflödet
- Allmän Administration

Uppdraget är ett konsultuppdrag under 12 månader (heltid), med goda chanser till förlängning. Tillträde sker omgående alternativt efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker en inköpare med ett stort driv, engagemang och en omatchad känsla för service! Sannolikt har du en bakgrund inom Inköp, logistik och supply chain, kanske har du även arbetat med inköp några år? Eller så kanske du helt enkelt har utbildat dig internt kring inköp under din tid inom logistik? Vad som däremot är säkert, är att du brinner för service och problemlösning, kundfokus är ditt mantra. Vidare är möjligheten att få samarbeta mellan avdelningar och funktionsgränser något som motiverar och sporrar dig, att vara spindeln i nätet är en livsstil för dig. Det säger nästan sig själv att du även är strukturerad och snabbt kan prioritera om när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
- Gymnasial kompetens
- Relevant eftergymnasial utbildning (ex Kvalificerat inköp eller likvärdigt), alternativt flerårig dokumenterad erfarenhet som inköpare.
- Flytande i tal och skrift (både engelska och svenska)
- Erfarenhet inom Office 365

Meriterande:
- Erfarenhet av SAP

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Bolaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ungefär 1,4 miljarder Euro.
Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag omkring 2000 anställda och verksamheten omsätter strax över 5 miljarder Euro. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion samt försäljning av gas och ångturbiner.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Robin Hermansson via Adecco 010-1737300

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Nyexaminerad inköpare till internatiellt bolag. Operativ inköpare till internationellt bolag, Inköpare för uppdrag på global industrijätte, buying professional, logistik, supply chain, inköp, commodity, commodity manager, kvalificerat inköp.Inköp.

Mer info
Område
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare