Driftsättare för gasturburbiner till industrijätte

Driftsättare för gasturburbiner till industrijätte

Är du ingenjör inom drift, energi, elkraft, maskin eller styr- och reglerteknik? Lockar även chansens att få arbeta med avancerad teknik samt stora möjligheter till professionell och personlig utveckling? Då har vi möjligheten du letar efter. Vi söker nu en Driftsättare (Commissioning Engineer) för gasturbiner!

Missa inte chansen att vara med på en av höstens största framgångs resor!

Om uppdraget
I rollen som ingenjör och driftsättare inom detta område för vår kund kommer du få möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Du kommer att vara en drivande kraft i teamet som utför leverans och utvecklingsprov av gasturbiner, mer specifikt kommer du ha en nyckelroll i att driva och leda den tillhörande provningsgruppen. Ditt arbete kommer främst omfatta driftsättning av gasturbiner i testriggar för leveransprojekt och utvecklingsprojekt. Arbetet sker i andan "frihet under ansvar", vilket innebär ett stort personligt ansvar. Vidare kommer du bedriva ditt arbete i nära samarbete med verksamhetens kunder, både interna och externa.

Arbetsuppgifter
* Driftsättning av gasturbiner
* Arbetsledning
* Driva och koordinera mekdriftsättningen
* Dokumentera arbetet i form av checklistor och rapporter.
* Föra dialog med kund och projektledare utifrån varierande tekniska problem.
* Utföra underhållsarbete på samtliga riggar
* Utbilda medarbetare

Om företaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.
Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion samt försäljning av gas- och ångturbiner

Om dig
Den talang vi söker brinner för teknik och utveckling, att hela tiden få lära sig mer är något som sporrar dig. Vad som verkligen utmärker dig däremot är din förmåga för problemlösning. Du är en van och trygg problemlösare. Där andra ser problem, ser du en rolig utmaning, lösningar och möjligheter, i stället för problem. Vidare är du inte heller ovan att ta egna initiativ för att effektivisera och driva förbättring, gärna ihop med andra.

This position does not require you to speak, read or write Swedish, it is however highly meriting.

Kvalifikationer
* Eftergymnasial högre utbildning med inriktning mot drift, energi, elkraft, maskin eller styr och reglerteknik (exempelvis civilingenjör inom respektive område)
* Praktisk erfarenhet från driftsättning eller underhåll av större maskiner (gärna turbiner)
* Flytande engelska (tal och skrift)

Meriterande
* Erfarenhet av administration
* Erfarenhet i Officepaketet
* Vana av att programmera i PCS7 eller T3000 är mycket meriterande
* Goda kunskaper i svenska

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstid (24 mån).
Ort: Finspång
Lön: Enligt överenskommelse.
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Antar du utmaningen?
Sökord, Ingenjör, datatekniskingenjör, tekniskfysik, datateknik, maskinteknik, Mekatronikingenjör, KTH, maskinakustik, akustik, vibration, vibrationskontroll, Finspång, Adecco,gasturbiner, ångturbiner, elkraft, automation, styr och reglerteknik, driftsättning, Engineer, mechanical engineer.

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.