Junior Business Controller till uppskattat företag i Finspång!

Junior Business Controller till uppskattat företag i Finspång!

Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor på flera orter i Sverige. Ett av dem ligger i Finspång och till det kontoret söker vi nu en analytisk och noggrann Business controller. Det här ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten av januari 2023 och förväntas pågå till mitten av januari 2024.

Om vår kund

Vår kund levererar dagens och morgondagens energilösningar, det gör man genom tillverkning av ång- och gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme där turbinerna är hjärtat i hela konstruktionen.

Rollen

Du kommer arbeta med att förstå och presentera en tydlig bild av den finansiella utvecklingen för olika delar av verksamheten. I rollen kommer du även arbeta med processutveckling i form av förenkling och utökad användning av olika digitala verktyg. Tjänsten innebär att kunna arbeta flexibelt med en vilja att lära sig och ta sig an nya uppgifter. Du kommer ha ett nära samarbete med ekonomifunktioner i verksamheten och stötta dessa i finansiella frågor. Arbetet innebär hög grad av kontakter med vår globala organisation och kommunikation samt samarbete med kollegor i flertalet länder.

Kvalifikationer

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har följande erfarenheter:
  • Civilekonomutbildning eller liknande
  • 0-2 års erfarenhet av arbete inom business controlling eller liknande
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av Excel och SAP är meriterande
Personliga egenskaper
  • God analytisk förmåga
  • Nyfiken och lättlärd
Arbetstid/Varaktighet

Detta är ett konsultuppdrag på heltid via The Place med placering på vår kunds kontor i Finspång. Uppdraget sträcker sig från 16/1-23 tom 14/1-24. Arbetstider 40tim/veckan.

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson Daniella Edholm
Telefon 0765362716
Email Mejla Daniella Edholm
Område Finspång
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.