Administratör till uppskattat företag i Finspång!

Administratör till uppskattat företag i Finspång!

Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor på flera orter i Sverige. Ett av dem ligger i Finspång och till det kontoret söker vi nu noggrann och strukturerad administratör. Det här ett konsultuppdrag på heltid med start början av december och förväntas pågå till 30/11-2023.

Om vår kund

Vår kund levererar dagens och morgondagens energilösningar, det gör man genom tillverkning av ång- och gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme där turbinerna är hjärtat i hela konstruktionen.

Rollen

I denna roll kommer du hantera olika administrativa arbetsuppgifter inom vår administrativa arbetsgrupp inom fältservice. Du kommer hantera olika servicerapporter och ha koll på var de är i flödet men även hantera andra uppgifter såsom hantera fakturaunderlag och fakturera, granska tidsedlar och reseräkningar. Du är en person som gillar administration och inte har några problem att arbeta individuellt. I rollen kommer man vara den som har kontroll på var i flödet servicerapporter är någonstans och man kommer ha kontakt med många människor på företaget. Det kan vara så att man även kommer att hjälpa till med andra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:
  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • God kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska
Personliga egenskaper

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och har mycket god förmåga att se till att administrationen fungerar på ett sätt som skapar ordning och trygghet. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp på ett målinriktat och resultatinriktat sätt. Vi önskar även att du tycker det är kul att hantera kontakter i en global miljö och att arbeta med parallella administrativa uppgifter.

Arbetstid/Varaktighet

Detta är ett konsultuppdrag på heltid via The Place med placering på vår kunds kontor i Finspång. Uppdraget sträcker sig från 1/12-22 tom 30/11-23. Arbetstider 40tim/veckan.

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson Daniella Edholm
Telefon 0765362716
Email Mejla Daniella Edholm
Område Finspång
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.